Amazon Prime Video heeft een goede collectie aan films en series. Hieronder volgt een aantal geselecteerde horrorfilms die je gewoon kunt bekijken.

IT: Chapter Two

In dit tweede deel van de succesvolle horrorfilm keert het kwaad weer terug in Derry. Na bijna dertig jaar komen de personages als volwassenen bij elkaar. Het doel is om voor eens en voor altijd af te rekenen met Pennywise.

MA

Sue Ann bied haar kelder aan voor een groep kinderen om te feesten. Zij houden zich hierbij wel aan een aantal regels. Ten eerste moet er iemand nuchter blijven. Bovendien mag er niet gevloekt worden en mag er niemand naar boven. En Sue Ann moet aangesproken worden met ‘Ma’.

The Turning

Kate heeft een baan als nanny op een mysterieus landgoed. Ze heeft de taak om voor twee eigenzinnige weeskinderen te zorgen. Ze merkt al snel dat zowel het huis als de kinderen duistere geheimen hebben.

Doctor Sleep

Dan Torrance heeft eindelijk rust gevonden door een eerder opgelopen trauma. Die rust wordt verstoord wanneer hij een meisje met een gave ontmoet.

Haunt

Zes vrienden bezoeken tijdens Halloween een haunted house. Hier worden meerdere personen op gruwelijke wijze vermoord door gemaskerde acteurs. De vrienden realiseren daardoor dat ze hier misschien niet meer levend uit zullen komen.

Annabelle Comes Home

Annebelle wekt de kwade geesten op in een kamer met artefacten. Het doelwit is de dochter van de Warrens en haar vriendinnen.

Dit zijn slechts een aantal van de horrorfilms die op Amazon Prime Video staan. Kortom: Veel kijkplezier!