Altijd al een zombie of gestoorde gek willen spelen? Dit is je kans!

De Apocalypse Games is opgezet door de organisatie die ook elk jaar de spookhuizen en games organiseren in Groningen. Met Apocalypse Games wil de organisatie nu het hele jaar door zogenaamde adventure games organiseren.

Alita van Apocalypse Games schrijft: Bij ons kun je het gehele jaar door zombie of purger spelen. Even de stress van de tentamens eruit knallen met dom geschreeuw en het achterna zitten van bange deelnemers. Wie wil dat nou niet?

Vacature: (scare)actors

Kijk jij altijd uit naar Halloween waarbij je even in een rol kan stappen en anderen goed kan laten schrikken? Als scare actor bij Warrior Events kan dit het hele jaar door! We organiseren verschillende real life horror games. Voor deze games zijn wij opzoek naar scare actors die het verhaal compleet maken. De locaties van de games bevinden zich voornamelijk in het noorden (groningen/drenthe).

Wat wij zoeken:
– Niet bang om op deelnemers af te stappen
– Goede improvisatie skills
– Ervaring is mooi meegenomen, niet vereist
– Meerdere keren in de maand beschikbaar
– Enthousiasme

Wat wij bieden:
– Een enorm leuke en unieke bijbaan
– Flexibel 0-uren contract
– Leuke team en werken op bijzondere locaties
– Markt conform salaris

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan een mail met motivatie en cv naar info@halloweengroningen.nl

Meer over de Apocalypse Games kan je vinden via:

https://apocalypsegames.nl/