Op deze donderdag gaan we terug in de tijd naar 2012. De Dutch Horror House opende voor het eerst haar deuren bij de oude melkfabriek in Arnhem. Bezoekers konden op 14 en 15 december ontdekken wat er met het meisje Lauren was gebeurd.

”9 Jaar geleden is in de melkfabriek in Arnhem een meisje verdwenen genaamd Lauren, niemand weet wat er met haar is gebeurd.. wij vertellen het verhaal..”

2013

Na een succesvolle eerste editie is er ook dit jaar weer een spookhuis te bezoeken in Arnhem. Waar er bij de eerste editie nog maar 2 openingsdagen waren, konden bezoekers dit jaar het spookhuis bezoeken van 31 oktober t/m 10 november. Dit interactieve spookhuis heeft de naam “Mysterious Storage” en speelt zich af in 1348. Dit is het jaar waarbij de pest vele slachtoffers maakte.

”Het spannendste spookhuis van Nederland keert weer terug in Arnhem! Een 40 minuten durende route door het jaartal 1348, doet u als bezoeker wanen dat u de pest beleefd, komt u er ongeschonden uit?”

Het event werd zelfs landelijk nieuws. Verslaggever Ib Haarsma van EditieNL kwam namelijk op visite voor een spoed cursus tot Scare Actor.

2016

Na een afwezigheid van twee jaar is het Dutch Horror House weer te vinden in Arnhem. In de historische stadskelders van de stad worden bezoekers in vijfitg minuten langs verschillende angsten geleid. Bezoekers met een speciale ticket konden zelfs vastgebonden worden door de acteurs. De experience was vijf dagen te bezoeken.

Heb jij het Dutch Horror House weleens bezocht in Arnhem? Laat gerust in een reactie hieronder weten wat jij er van vond.

Vorige week gingen wij terug in de tijd naar de Honig Halloween Nights in Nijmegen.

Terug in de tijd: Honig Halloween Nights

Volg ons vooral op social media! Zo blijf je altijd op de hoogte van al het nieuws en de ontwikkelingen in de scare industrie.

Facebook

Instagram

Twitter