Amazon Prime Video heeft een goede collectie aan films en series. ScareZone heeft een aantal horrorfilms geselecteerd die je gewoon kunt bekijken.

The Dead Don’t Die

Het stadje Centerville wordt geteisterd door een zombieplaag. De zombies lijken gevoed te worden door hetgeen ze deden vlak voor ze om het leven kwamen. Lokale agenten moeten zo snel mogelijk zien op te treden om hun burgers te beschermen.

Scary Stories to Tell in the Dark

Stella is een jong meisje dat nog steeds wordt achtervolgd door de verdwijning van haar moeder op de avond van Halloween – een incident waarvan ze vermoedt dat haar vader meer weet dan dat hij toegeeft. Jaren later zijn Stella en haar vrienden betrokken bij een Halloween-grap die verkeerd afloopt. Maar zijn ze echt in de fout gegaan of was het het werk van een wraakzuchtige geest – een vrouwelijke geest die haar enge verhalen gebruikt om te jagen op een groep tieners, wanneer ze beginnen met het onderzoeken van de verdwijning van meerdere kinderen?

Dead Story

Anne en haar man Harold verhuizen naar een ranch in de hoop er rust te vinden. Ze geven een housewarming. Één van de gasten vertelt hen een verschrikkelijk verhaal over de geschiedenis van de ranch. Volgens deze persoon zullen Anne en Harold binnen enkele dagen sterven. De dagen verstrijken en het stel komt tot de ontdekking dat hun levens inderdaad in gevaar zijn.

Haunted House On Kirby Road

Zes vrienden staan op het punt de middelbare school te verlaten, maar willen nog een keer samen een avontuur beleven. De twintigers besluiten een lokale legende te onderzoeken. Zo zou het namelijk zijn dat er in de omgeving een huis staat dat bezocht wordt door geesten. Hierdoor zou student Howard Greenfeld, een lokale tiener, jaren geleden zijn verdwenen.

Trespassers

Twee disfunctionele koppels huren een luxe huis in de woestijn voor het weekend in de hoop hun verwarde levens te weer op orde te krijgen. Net als ze op het punt staan een leuke avond te beginnen, verschijnt er een buurvrouw bij hun voordeur die zegt dat ze autopech heeft. En dat is wanneer de moorddadige problemen echt beginnen. Want zonder het te weten, zijn de vier vrienden op de verkeerde tijd op de verkeerde gewelddadige plek beland.

The Snare

Drie vrienden huren een huisje aan zee om eens flink uit hun dak te gaan. Ze worden gedurende het hele weekend lastig gevallen door een kwaadaardige paranormale kracht op de bovenste verdieping van hun appartement.

Dit zijn slechts een aantal van de horrorfilms die op Amazon Prime Video staan. Kortom: Veel kijkplezier!

Vorige maand hebben we er ook al een aantal uitgelicht.

Deze horrorfilms kan je gewoon bekijken op Amazon Prime Video