Voor april en mei staan er de nodige releases op de planning op het gebied van horrorfilms. Het is nog maar de vraag of straks de bioscopen weer open mogen maar er wordt vol spanning uitgekeken naar een aantal geplande films. Bekijk hier de trailers van alweer het negende deel van ‘Saw’, het spannende ‘Separation’ en het duistere ‘In the Earth’.

Spiral: From the Book of Saw

Het volgende deel uit de Saw-reeks staat voor de deur. In ‘Spiral: From the Book of Saw’ zijn er hoofdrollen weggelegd voor onder andere Chris Rock en Samuel L. Jackson. Dit deel is alweer de negende film uit de reeks.

Separation

In ‘Separation’ zoekt de achtjarige Jenny als gevolg van ruziënde ouders ontsnapping tussen haar poppen. Na een sterfgeval en de voogdij gebeuren er duistere dingen. De poppen komen tot lezen en Jenny is de enige die dit ziet.

In the Earth

De film ‘In the Earth’ gaat over een wetenschapper en een parkverkenner die op zoek zijn naar een middel tegen een virus. Voor deze klus duiken ze het bos is maar tijdens de nacht wordt duidelijk dat het bos tot leven komt.