Klaar voor een spannend avontuur? Apocalypse Games organiseert adventure games met een horror experience. De Apocalypse Games kennen we onder andere van Halloween Groningen.

Je hebt het gevoel alsof je in een ware horrorfilm bent beland. Vergeet spooktochten en spookhuizen. De adventure games duren 3 uur lang en 50 professionele acteurs laten je doen geloven dat onze gecreëerde apocalyptische wereld realiteit is geworden. Hun games vinden plaats op echte, verlaten locaties. Durf jij het aan om rond te dwalen in een leeg ziekenhuis, dorp, militaire basis of attractiepark?

Een adventure game is een compleet nieuwe entertainment vorm in Nederland. Je stapt in de verschillende verhalen van diverse hoofdpersonages. Om je doel te kunnen behalen moet jij deze verhaallijnen succesvol behalen. Maar pas op! Verschillende zombies, purgers en andere demonische monsters zullen op je jagen. Maak je keuzes in het spel en hopelijk behaal je het einde. Durf jij het aan?

Momenteel heeft Apocalypse Games twee spellen:

The Great Purge ( €45,00 )
Het is het jaar 2045 en zoals elk jaar is de start van de jaarlijkse lockdown dichtbij. Je moet snel op zoek naar een veilige plek. Tijdens de jaarlijkse lockdown gebeuren de meest vreselijke dingen en worden alle criminele activiteiten gedoogd. Tijdens het spel heb je 1 doel. Vind het gevaarlijke staatshoofd en schakel hem uit. Pas op dat je niet zelf wordt uitgeschakeld.
Data: 3 & 30 april, 1, 28 & 29 mei, 25 & 26 juni 2021

The Breakout (€36,50 (introductieprijs))
Er is een dodelijk virus uitgebroken. Er zijn steeds meer ‘infected’. Het virus tast de hersenen aan en ze veranderen in gevaarlijke wezens die het op jou hebben voorzien.
Gelukkig is er een wetenschapper. Hij is ontzettend dichtbij het vaccin, maar we zijn nog op zoek naar een aantal missende ingrediënten. Je doel is simpel; zoek de missende ingrediënten en probeer ‘the breakout’ te overleven.
Data: 16, 17 & 18 april, 11 & 12 juni 2021

Voor meer informatie en tickets ga je naar www.apocalypsegames.nl