Horrorevenement ‘Scare Me’ in Almere is de afgelopen jaren steeds meer een begrip geworden onder de horrorliefhebbers. Scare Me toont bijna elke editie een nieuw spookhuis, dit jaar gaat het ‘Screame Hotel’ weg en ontstaat er een ‘Mansion’.

 

Om de 11e editie in te luiden pakt Scare Me groots uit. Het Screame Hotel mag plaats maken voor een mysterieuze Mansion. Wat ScareZone weet te vertellen is dat dit nieuwe huis groter wordt en werkt met mooie nieuwe scene’s. Scare Me kennende wordt dit natuurlijk weer een uniek spookhuis met verrassende elementen en scares. Op de Facebook van Scare Me is ook een korte video te zien van de bouw.

 

Screame Hotel

Het Screame Hotel mocht tijdens de 7e editie van Scare Me haar deuren openen. Dit verlaten hotel bood niks meer dan onheil. Zodra je daar een voet naar binnen zette voelde je de spanning al door je lichaam gieren. De Piccolo voor de deur was nog vrij aardig maar de hoteleigenaar zag het iets minder zitten, zoveel bezoek terwijl zijn oude hotel nog zoveel werk moest ondergaan. Ook was er sprake van te weinig personeel, deze leken wel te verdwijnen. Als je ingecheckt was in de lobby mocht je via de garderobe door naar jouw kamer, elke stap die je zet wordt steeds zwaarder en je weet niet zeker of jij je overnachting overleeft, of niet meer wakker wordt.

Bekijk hier de walkthrough van het Screame Hotel: (gemaakt door een bezoeker)

 

Mansion

Het nieuwe concept van het Almeerse horrorevenement is een Mansion. Scare Me wilt nog niet veel naar buiten brengen over dit nieuwe huis maar wat ScareZone wel al weet te vertellen is dat Scare Me met een unieke technologie werkt waardoor dit spookhuis erg intens zal worden. Het huis wordt ruim 20 vierkante meter groter dan zijn voorganger en zal een enorm sterke verhaallijn bieden. De voorkant van het Screame Hotel blijft staan met een paar kleine aanpassingen maar de binnenkant is volledig opnieuw opgebouwd.

ScareZone hoopt snel meer informatie naar buiten te kunnen brengen.

 

Houd ScareZone in de gaten voor de eerste en exclusieve updates over Scare Me!

 

Wist je dat…. Scare Me acteurs zoekt? Lees snel: ‘Scare Me zoekt Scare Actors’