Het Heerhugwaardse bos is op zaterdag 23 oktober een stuk griezeliger. Hier wordt een spooktocht voor jong en oud georganiseerd. De organisatie bezorgd de bezoekers hierbij een onvergetelijk avond. Daardoor zijn ze op zoek naar vrijwilligers. Naast verschillende functies zoeken zij ook naar scare actors.

  • Scare Actors moeten minstens 13 jaar zijn
  • Begeleiders
  • Beveiliging/EHBO (18+)
  • Grimeurs
  • Fotografen
  • Op- en afbouwteam

”The Halloween Event is dé spooktocht voor jong en oud! Als evenement streven wij ernaar een tocht vol spanning en gevaar op te zetten. Daardoor bezorgen we bezoekers hierbij een onvergetelijke avond. Met ons team van enthousiaste vrijwilligers en sponsors maken wij er een fantastisch evenement van”.

Aanmelden kan via vrijwilligers@thehalloweenevent.nl.

Kijk voor meer informatie op:

Vrijwilligers