Disneyland® Paris is de beste plek om samen het einde van het jaar te vieren? Nu meer dan ooit moeten we allemaal dromen. En wat is een betere manier dan dit met een betoverend programma vol verrassingen voor de feestdagen te doen. Inclusief de terugkeer van een exclusieve Halloween-avond!

Disney’s Halloween Festival belooft ‘geweldig slecht plezier’ wanneer het terugkeert van 1 oktober tot en met 7 november 2021. Disneyland Park zal worden uitgedost in een seizoensdecor om gasten te vermaken met een unieke Halloween-sfeer, waaronder pompoenen, kleurrijke herfstslingers en vriendelijke geesten.

Disneyland Park en Walt Disney Studios Park zullen vol zitten met Disney-schurken zoals Maleficent, Captain Hook, Jafar en Cruella. Evenals Disney-personages gekleed in hun meest ondeugende Halloween-kostuums.

Dit is de perfecte gelegenheid voor gasten om de meest betoverende attracties van het resort te ontdekken – of te herontdekken, of het nu de adembenemende val op The Twilight Zone Tower of Terror is of de mysterieuze reis vol spookachtige geesten in Phantom Manor.

Dit jaar is er ook de terugkeer van de iconische Disney’s Halloween Party! Deze unieke avond in Disneyland Park op 31 oktober zal een selectie van attracties bevatten die tot laat open zijn, plus vele verrassingen en waanzinnig grappige evenementen verzonnen door Disney Villains… rillingen, spanning en plezier gegarandeerd! Alles wat gasten moeten weten is binnenkort beschikbaar op disneylandparis.com.