Movie Park Germany rolt de rode loper uit en dat is deze keer niet voor de gasten! Voor het jubileumseizoen van het Duitse filmpark is de zoektocht naar crew gestart. Het Halloween Horror Festival staat weer voor de deur. Ook jij kan auditie doen!

Een angstaanjagende setting in een klasse apart, filmische monsters om elke hoek en kippenvel voelen als in je ergste nachtmerries: binnenkort is het weer zover en opent Movie Park Germany zijn poorten voor Europa’s grootste Halloween-evenement: het Halloween Horror Festival

Geef jezelf op als scare actor. De auditie is dit jaar eenmalig en wel op 28 augustus 2021 bij de personeelsingang van Movie Park. Houd er wel rekening mee dat je ten minste 18 jaar oud moet zijn wanneer het contract begint. Een andere vereiste is dat je, indien mogelijk, op alle evenementendagen aanwezig bent. Er zijn ook mogelijkheden om part-time te werken.

Voor de open casting vraagt het park naar een profielfoto (zonder vermomming) en een uitgeprint CV. Als je al een idee hebt voor een kostuum, dan ben je welkom om je kostuum mee te nemen. Dit geldt ook voor je grime. Hoe unieker jouw kostuum, hoe meer kans op een mooie baan.

Houd er rekening mee dat voorafgaande registratie voor de auditie vereist is. Gebruik hiervoor het volgende e-mailadres: hr@moviepark.de

ScareZone wist al eerder te melden dat het Halloween Horror Festival op 23 dagen gehouden gaat worden. Het park is dan geopend van 10:00 tot 22:00 uur.

De onderstaande link geeft het vorige bericht weer over alle Halloween dagen van Movie Park Germany:

Movie Park Germany maakt datums Halloween Horror Fest bekend

Kijk ook eens op onze speciale auditie pagina voor nog meer mogelijkheden.

https://scarezone.nl/category/audities/