The Rocky Horror Show is een wereldwijd fenomeen. De musical met parodieën op klassieke horror- en sciencefiction films gaat op tournee door Nederland.

”Genomineerd voor 5 Tony Awards, is de ROCKY HORROR SHOW wereldwijd een fenomeen. En een absolute must-see! Een avond vol onweerstaanbare rock muziek waarbij stilzitten lastig is. Een avond waarop eindelijk alles weer mag. De wereldhit komt voor het eerst naar Nederland en naar een theater bij jou in de buurt. Dat wil je niet missen!”

In deze musical raakt het stel Brad en Janet verzeild in de wereld van dokter Frank- N- Furter. Dit bizarre personage wordt gespeeld door Sven Ratzke. De Nederlandse musical is meertalig. Met andere woorden, er is een mix van Nederlands en Engels. Bekende nummers als ‘Let’s Do The Time Warp Again’ en ‘Coming Home’ worden in het Engels opgevoerd. De eerste try-out was op 23 juli in Nieuwegein.

De musical gaat van 25 september tot en met 9 januari 2022 op tournee door Nederland. Van Leeuwarden tot Maastricht en van Rotterdam tot aan Arnhem. Kortom, iedereen kan straks The Rocky Horror Show bij een theater in de buurt gaan beleven.

Kijk om te beginnen voor de volledige agenda op:

https://www.degraafencornelissen.nl/agenda?productie=666

 

 

Praat mee op Discord!