Stichting De Fantasie Compagnie en Stichting Max organiseren op zaterdag 7 augustus 2021 ‘Haunted’. Deze horrortocht bevindt zich in Park Zegersloot in Alphen aan den Rijn.

‘Horrorfanaten opgelet, want tijdens Haunted gaan we ons mengen in de verloren cultus van Mefisto. Een groep doorgedraaide duivelsaanbidders die nét even een stapje te ver zijn gegaan. Met dank aan de gruwelijke mensenoffers die zij uitvoerden, zijn er in dit gebied entiteiten losgelaten waar je liever met een grote boog omheen zou willen lopen. Het gebied is gevuld met cult-leden, slachtoffers, demonen, bezeten dames en andere gruwelijkheden. De deelnemende groepen gaan gewapend met één zaklamp en een lijst met regels/waarschuwingen (die ze al dan niet in de wind kunnen slaan, op eigen risico) het gebied in, deze informatie is achtergelaten door een geëxcommuniceerd lid van de cultus waarvan de vraag is of ze nog leeft..’

De starttijden van Haunted liggen tussen 22.00 en 00.30 uur. De startlocatie is: Olympiaweg 2a,
2406 LG, Alphen aan den Rijn. Let op! De adviesleeftijd is 12+.

Tickets kosten €2,- per persoon en zijn te bestellen via: http://www.fantasiecompagnie.nl

Naast Haunted organiseert de stichting ook een kindvriendelijke tocht genaamd Monsterjacht. Deze is al volledig uitverkocht.

Naast deze spooktochten organiseert Fantasie Compagnie ook nog een Halloween experience. Fright Factory is van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 oktober te bezoeken.

Bekijk hier de promo.

 

‘Stichting De Fantasie Compagnie is opgericht in 2017 met als doel het organiseren van kinderactiviteiten voor met name kinderen die het minder goed hebben en de instandhouding van het Sinterklaasfeest. Dit doen wij door middel van het organiseren of medewerking verlenen aan diverse evenementen’.