Drouwenerzand Attractiepark pakt dit jaar weer uit met Halloween. Elke zaterdag in oktober en woensdag 20 oktober is er scary Halloween, ‘The return of Freek den Vilder’. En dit is niet voor bangerikken!

Wat is er te doen in het park? Vanaf 18.00 uur wordt het extra spannend. Halloween wordt dan geopend met een gruwelijke parade. Daarmee is scary Halloween officieel geopend. Neem een kijkje in de scare zone of loop door de duistere passage vol met griezels. Het spookhuis Scary Inferno bestaat nu ook uit 2 extra griezels. Daarnaast is er ook ‘Freek’s Nightmare’ en ‘Freek’s Motel’. ‘Heb je deze rondleiding kunnen volgen? Knap gedaan! Je voorgangers vroegen om de nooduitgang’.

Van 13.00 tot 20.30 uur kunnen creepy spelletjes gespeeld worden bij ‘Creepy Carnival’. Kinderen in de basisschoolleeftijd ontvangen een zakje met daarin wat lekkers. Hierbij zit ook een stempelkaart waarmee er gratis spelletjes gespeeld kunnen worden.

De griezelige avond word elke dag afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Een Halloween dagticket kost €22,50. Dit is inclusief toegang tot alle spookhuizen en meer!

Bestel je tickets via https://www.drouwenerzand.nl/attractiepark/tickets/

Heb je altijd al mee willen praten of lezen over Halloween evenementen, audities voor scare actors of je eigen ervaringen met Halloween delen in de breedste zin van het woord? Praat met ons mee op Discord of laat hieronder een bericht achter.