Halloweenstad Zoetermeer is op zoek naar figuranten en scare actors. Heb jij altijd al mee willen doen aan dit evenement? Dan is dit je kans.

Je kan je eigen personage bedenken. Daarnaast is de organisatie ook op zoek naar speciale Halloween figuren voor de scare zones. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 scare zones of los rondlopen. Bij het inschrijven kan je zelf aangeven waar je aan wilt deelnemen. De aanvang voor Halloweenwalk is op vrijdag 29 oktober om 19.00 uur. Haunted Woods is op zondag 31 oktober, aanvang 20.00 uur. Verder informatie na het aanmelden volgt nog van Halloweenstad Zoetermeer.

De auditie avond staat gepland op woensdag 15 september.

Tijdstip: 19.15 uur.

Locatie: Zoetermeer

Heb je interesse om mee te doen aan Halloweenstad Zoetermeer? Meld je dan aan via https://www.halloweenstad.nl/auditieshalloweenwalk?fbclid=IwAR1PXtrnrW2xX3-M92MqfUGUNMMcKjl40zMGpHuL1Fa2GTb2KvzKMYnD2XE

Heb je altijd al mee willen praten of lezen over Halloween evenementen, audities voor scare actors of je eigen ervaringen met Halloween delen in de breedste zin van het woord? Wordt lid van onze Discord server of laat een berichtje achter hieronder in de comments.

Praat mee op Discord!