Horror experiences The Great Purge en The Breakout komen terug

Horror experiences The Great Purge en The Breakout komen terug

Apocalypse Games komt dit jaar terug met bloedstollende horror experiences. Deelnemers hebben het gevoel alsof zij in een ware horrorfilm zijn beland. Vergeet spooktochten en spookhuizen. De adventure games duren 3 uur lang. ‘De 50 professionele acteurs laten je doen geloven dat onze gecreëerde apocalyptische wereld realiteit is geworden’.

De Apocalypse Games kennen we onder andere van Halloween Groningen. De games vinden plaats op echte, verlaten locaties. Durf jij het aan om rond te dwalen in een leeg ziekenhuis, dorp, militaire basis of attractiepark?

Een adventure game is een nieuwe vorm van entertainment in Nederland. Deelnemers stappen in de verschillende verhalen van diverse hoofdpersonages. ‘Om je doel te kunnen behalen moet jij deze verhaallijnen succesvol behalen. Maar pas op! Verschillende zombies, purgers en andere demonische monsters zullen op je jagen. Maak je keuzes in het spel en hopelijk behaal je het einde. Durf jij het aan?’.

Apocalypse Games laat weten met ten minste twee games te komen:

The Great Purge

‘Het is het jaar 2045 en zoals elk jaar is de start van de jaarlijkse lockdown dichtbij. Je moet snel op zoek naar een veilige plek. Tijdens de jaarlijkse lockdown gebeuren de meest vreselijke dingen en worden alle criminele activiteiten gedoogd.

The Great Purge speelt zich af in een gigantische, verlaten villa. De villa behoort toe aan de elite en jij bent uitgenodigd om samen the Purge te vieren. De keuze is aan jou. Ga je purgen of word je gepurged?

Je doel is simpel; vind de Staatshoofd. Het is jouw recht om te Purgen. Dit spel is niet geschikt voor snel bang aangelegde mensen, mensen die absoluut niet tegen horror kunnen, mensen met een zwak hart en zwangere vrouwen. Wees op je hoede, kijk goed om je heen, vertrouw (bijna) niemand en stap op mensen af…’

Data 2021:

 • 3 september
 • 4 september
 • 17 september
 • 18 september
 • 19 september
 • 24 september
 • 25 september
 • 26 september
 • 22 oktober
 • 23 oktober
 • 24 oktober
 • 29 oktober
 • 30 oktober
 • 31 oktober

Voor meer informatie en tickets ga je naar https://apocalypsegames.nl/the-great-purge/

The Breakout

‘Er is een dodelijk virus uitgebroken. Er zijn steeds meer ‘infected’. Het virus tast de hersenen aan en ze veranderen in gevaarlijke wezens die het op jou hebben voorzien.
Gelukkig is er een wetenschapper. Hij is ontzettend dichtbij het vaccin, maar we zijn nog op zoek naar een aantal missende ingrediënten. Je doel is simpel; zoek de missende ingrediënten en probeer ‘the breakout’ te overleven.

The Breakout duurt in totaal 3 uur en je hebt als doel om het antivirus op te zoeken en de wereld te redden van de break-out. Er is een indrukwekkende apocalyptische wereld gecreëerd. Waan je in een verlaten ziekenhuis. Wie ga je aanspreken? Het gevaar lurkt om elke hoek. Bemachtig jij eerst een wapen of ga jij meteen voor het anti-virus. Kan jij the Breakout overleven?’

Data 2021:

 • 1 oktober
 • 2 oktober
 • 3 oktober
 • 8 oktober
 • 9 oktober
 • 10 oktober
 • 15 oktober
 • 16 oktober
 • 17 oktober
 • 21 oktober
 • 22 oktober
 • 23 oktober
 • 24 oktober
 • 28 oktober
 • 29 oktober
 • 30 oktober
 • 31 oktober

Voor meer informatie en tickets ga je naar https://apocalypsegames.nl/the-breakout/

Heb je altijd al mee willen praten of lezen over Halloween evenementen, audities voor scare actors of je eigen ervaringen met Halloween delen in de breedste zin van het woord? Wordt lid van onze Discord server of laat een berichtje achter hieronder in de comments.

Praat mee op Discord!

Over de auteur

Davy

Davy volgt al 17,5 jaar de nieuwtjes en ontwikkelingen in de pretpark industrie. Halloween krijgt hierbij een steeds belangrijkere rol en stijgt al jaren in populariteit. Het doel is om de rest van Nederland te laten zien dat er buiten deze parken ook ontzettend veel goede evenementen te vinden zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ideeënbus

Wil jij ook meedenken hoe ScareZone nog beter kan worden! Drop je idee dan in de ideeënbus en wie weet gaan we jouw gewenste dienst/optie wel maken!

Vul in dit formulier in wat je graag wilt zien, en denk mee met ScareZone!

Advertentie

Recente videos

Bezig met laden...