Scare Me opent in oktober en november de deuren voor alweer de twaalfde editie. Deze editie bestaat uit 6 attracties en 45 acteurs. Treed binnen en ontdek haunted houses, adventure rooms en een dark ride.

Attracties

The Mansion

”Ja je leest het goed, er komt weer een nieuwe MANSION! Maar dit keer geïnspireerd door het spel : “Mansions of Madness”
Als privé detective ga jij op jacht naar de huiseigenaar!”

Writers Block

”Wat doe je als je als schrijver verstrikt raakt in je eigen verhalen? Wat is echt en wat is fictie? Is je eigen realiteit de waarheid? En kom je ooit nog uit je eigen huis? Durf jij het huis van de schrijver te betreden en de weg naar buiten te vinden? Veel succes!”

Kill It

”“The wise-penny”… ja daar heb je wel eens van gehoord, maar dat circus is toch een mythe? Voordat je het weet ga jij samen met de circusdirecteur op jacht naar zijn CLOWNS! Je krijgt een wapen mee, maar of dit je nu echt gaat helpen…

Ps… blijf weg van het riool!”

Baku

”De verkoper oogt wat nerveus, maar jij hebt vertrouwen op je weet van koopjes. Of het verhaal klopt over deze winkel weet je niet zeker, maar 1 ding is zeker, jij gaat naar binnen en gaat het mee maken of alle verhalen kloppen! Is deze winkel bezocht door een draak of door BAKU zelf? Stap naar binnen zet je zintuigen op scherp en onderga wat er gebeurt!
Slapen zal nooit meer hetzelfde zijn!”

The Ride

”Agnieszka…De naam dwaalt in je hoofd terwijl je dit kasteel binnen treed. Een monster heet je ‘hartelijk welkom’, althans je denkt dat hij dat bedoeld met dat gegrom.

Ben jij klaar voor de rit van je leven?”

Pirates Adventure

”Het schip “The Black Mermaid” is aangemeerd. Durf jij in opdracht van onze havenmeester aan boord te gaan van dit vervloekte schip? Het goud roept jou… Het goud roept ons! Lukt het jou om ongeschonden dit schip te verlaten en het liefst nog met een schat ook? Test hier je innerlijke piraat! Ben jij behendig, tactisch, snel, vingervlug of simpel de andere piraten te slim af? We wachten op je komst.”

Openingstijden en tickets

Scare Me is hèt scare-event van Almere en draait 11 avonden. Dit is van 15 oktober tot en met 13 november, op elke vrijdag en zaterdag. En als kers op de taart, zondag 31 oktober. De openingstijden zijn van 19.30 tot en met 22.30 uur.

Durf jij het aan? Tickets zijn al te bestellen vanaf €24,95: Bestel dan hier je tickets

 

Wil je hier verder over doorpraten? Join dan gauw onze Discord server: https://discord.gg/5cKMNpcEZu!