Afgelopen weekend zou Monsterjacht en horrortocht Haunted beide plaatsvinden in Alphen aan den Rijn. Door het weer van afgelopen weekend kon Monsterjacht niet door gaan. Weercode geel was afgegeven. Toch heeft de Horrortocht Haunted wel door kunnen gaan.

De Fantasie Compagnie heeft daardoor besloten om de kindereditie Monsterjacht een week te verplaatsen. Daarom hebben wij het volgende bericht ontvangen van de Fantasie Compagnie:

Ohjee! Alphen aan den Rijn is overspoeld met ‘monsters’… Gelukkig kunnen de ervaren Monsterjagers je vertellen dat het eigenlijk nooit om échte monsters gaat.. Vaak zijn het gewoon verklede mensen die een nare streek uit willen halen. Maar dat is geen reden om deze figuren níet te besprayen met de gepatenteerde ‘anti-monsterspray’ om ze weg te jagen. Help jij de monsterjagers om deze ‘monsters’ aan te pakken?

Monsterjacht is een evenement voor stoere avonturiers tot 12 jaar. Niet angstaanjagend zoals de Fright Factory, maar spannend, uitdagend en een beetje griezelig.

Praktische informatie:
Zaterdag 14 augustus 2021
Starttijden: 19:00 – 22:00 uur.
Kaarten zijn te koop via: https://www.fantasiecompagnie.nl/acties/

De startlocatie:
Olympiaweg 2a, 2406LG
Alphen aan den Rijn