Walibi Holland komt wederom met een nieuwe teaser waarin Eddie de Clown een oproep doet aan de kijkers. Hiermee is de campagne rondom de Halloween Fright Nights definitief in volle gang gezet.

De Halloween Fright Nights zullen gaan plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021. Daarnaast is het horror evenement van Walibi Holland ook op 16 tot en met 31 oktober op alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Het park is op deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Naast de Fright Nights zijn er ook de Halloween Spooky Days. Dit evenement is op klaarlichte dag te bezoeken voor alle jongere liefhebbers van Halloween. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Kijk voor meer informatie op de website van Walibi Holland.

Het park kwam gisteren al met een eerste teaser naar buiten. Hierop was te zien hoe Eddie de Clown aan het spelen was met boerderijdieren van speelgoed. Maar ineens werd de horrorclown afgeleid. Bekijk de teaser in onderstaand bericht.

Halloween Fright Nights: Something is coming….

Wil je op de hoogte blijven over alles omtrent de Halloween Fright Nights? Of ben je geïnteresseerd in andere Halloween gerelateerde onderwerpen? Sluit je aan in onze Discord server en mis niets.

Volg ons ook op:

Facebook

Twitter

Instagram