Walibi Holland komt voor de derde dag op rij met een video over de Halloween Fright Nights naar buiten. Het pretpark uit de Polder is sinds zondag begonnen aan de campagne voor het grootste Halloween evenement van Nederland. Het heeft er alle schijn van dat het thema van dit jaar in het teken staat van duisternis.

De video laat een onrustige Eddie de Clown zien die zegt dat hij er snel vandoor moet gaan. De horrorclown pakt zijn spullen en vertrekt. Uiteindelijk valt het licht uit.

 

De Halloween Fright Nights vinden plaats op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021. Daarnaast is het grootste horror evenement van Nederland ook op 16 tot en met 31 oktober op alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Het park is op deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Er is nog niets bekend gemaakt over coronamaatregelen.

Het pretpark uit de Polder kwam gisteren nog met een nieuwe video naar buiten. Hierin doet Eddie de Clown een dringende oproep:

Video: Eddie de Clown doet een dringende oproep

Wil je op de hoogte blijven over alles omtrent de Halloween Fright Nights? Of ben je geïnteresseerd in andere Halloween gerelateerde onderwerpen? Sluit je aan in onze Discord server en mis niets.