De afgelopen dagen heeft Walibi een aantal video’s gepubliceerd die een angstige Eddie de clown laten zien. De fans speculeren over het eventuele vertrek van de mascotte van de Fright Nights op de socialmediakanalen zoals onze Discord server.

Scarezone.nl had geruchten uit het park vernomen dat er dit jaar waarschijnlijk drie nieuwe zones bij gaan komen in het park tijdens het populaire Halloween-evenement. Na navragen in het park blijkt dat dit niet klopt en dat er geen nieuwe scarezones met deze namen zullen komen. Maar wat gaat er dan wel veranderen?

Wanneer kan ik de Halloween Fright Nights bezoeken?

Halloween Fright Nights vindt plaats op 9, 10, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30 en 31 oktober 2021 in Walibi Holland en start om 18:00 uur. Het park is op deze dagen geopend vanaf 10:00 tot 23:00 uur. Overdag vindt Halloween Spooky Days plaats voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar.

Tijdens Halloween Fright Nights gelden er coronamaatregelen in Walibi Holland. Je brengt geen bezoek aan het park wanneer jij of iemand van je gezelschap gezondheidsklachten heeft. In het park zijn er aanvullende maatregelen die te lezen zijn op walibi.nl. De maatregelen kunnen in aanloop naar het event i.o.m. de gemeente worden aangepast.

Wat veranderd er?

Wij kunnen melden dat op de plek van de kartbaan gebouwd word aan waarschijnlijk een nieuwe experience. Op de kaart die wij hebben ontvangen zien wij namelijk dat deze is ingetekend net als alle andere experiences.

Walibi Fright nights 2021 plattegrond

De werkzaamheden op locatie zien er als volgt uit.

Wat er exact gaat komen tijdens de Fright Nights laat Walibi Holland momenteel nog in het ongewisse aan ons. We zijn wel blij om te zien dat Walibi Holland na afgelopen seizoen verder durft te ontwikkelen en met nieuwe experiences komt. Dit kunnen wij alleen maar toejuichen.

Zodra er meer nieuws is lees je dit uiteraard op Scarezone.nl, op ons Discord server of op de andere kanalen van Scare Network.

Vergeet ook niet om ScarePod te luisten.