Walibi Holland komt dit jaar met een nieuwe experience genaamd After Dark. De horror tijdens de Fright Nights beperkt zich deze keer niet alleen tot het attractiepark. Bezoekers kunnen een overnachting boeken in Walibi Village maar een goede nachtrust zullen zij niet krijgen.

”Na een helse avond Halloween Fright Nights verlang jij alleen nog maar naar een heerlijk bed en een welverdiende nachtrust. Precies dat ga je niet krijgen tijdens je verblijf aan een van de exclusieve After Dark huisjes in Walibi Village. Wanneer de telefoon in je huisje begint te rinkelen en je het huiveringwekkende geluid van Darkness hoort aan de andere kant van de lijn weet je dat het menens is. Kijk uit het keukenraam en kom tot de conclusie dat je slaapt midden op een vampieren begraafplaats of een vervallen zombiedorp. Boek nu een van de After Dark huisjes en bereid jezelf voor op een gruwelijk exclusieve ‘overnachting”.

Er kunnen huisjes geboekt worden voor 4 of 8-personen. Het huisje voor 4 personen heeft 2 slaapkamers. Het 8-persoons After Dark huisje heeft 4 slaapkamers. Een overnachting voor 4 personen kost 109 euro per persoon. De overnachting in het huisje voor 8 personen kost 84 euro per persoon. Deze prijzen zijn inclusief toegang tot het attractiepark.

Kijk voor meer informatie op https://www.walibi.nl/halloween/nl/halloween-fright-nights/walibi-village-after-dark

Dit jaar krijgen bezoekers toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat Walibi vraagt naar een coronatoegangsbewijs. Walibi Village is toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs. Bezoekers hoeven dus geen testbewijs of vaccinatiebewijs te tonen bij de entree van het vakantiepark.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.