De eerste editie van Freaky Farm Night staat om de hoek, vrijdag 17 en zaterdag 18 september is het zover! Deze twee avonden kunnen bezoekers genieten van een unieke horrorbeleving in het maisdoolhof. De vele acteurs staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. Dompel je onder in deze unieke wereld en beleef een geweldige avond boordevol schrik- en lachmomenten!

Freaky Farm Night is een horrorevenement dat je zintuigen zal prikkelen. Het maisdoolhof is in een griezelig jasje gestoken. Ook kun je tijdens Freaky Farm Night even bijkomen van de schrik onder het genot van een hapje en een drankje.

What happened on the farm is een maisdoolhof dat omgetoverd is tot een uniek horrordoolhof. Jij gaat op bezoek bij de boerderij waar de laatste tijd vreemde dingen gebeuren. Professoren zijn aan het experimenteren op etenswaren omdat deze schaars worden. Dit heeft een positief effect gehad op het mais! Echter zijn ze er achter gekomen dat er ook wat bijwerkingen zijn… Je wordt uitgenodigd een kijkje te nemen bij de boerderij van de heer de Vries… Of alles volgens plan gaat, is nog maar de vraag… Durf jij het aan?

Freaky Farm Night is een project van de Patrijs Catering Events. Met de unieke locatie van een maisdoolhof konden zij het idee van een horrorevent niet weerstaan. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Scare Me

 

Praktische informatie

Openingstijden

Tijdsloten van 20:00 t/m 23:00
Uiterlijke eindtijd 00:00

vrijdag 17 september 2021
zaterdag 18 september 2021

Tickets

Entree ticket:

voorverkoop: €17,95

Locatie

Tolhuisweg 3
8028 RK Zwolle