Attractiepark Toverland werkt wederom met Albert Heijn samen. Via de supermarkten kunnen klanten tickets bestellen voor het Limburgse attractiepark. De tickets zijn geldig tot en met zondag 7 november 2021. Dit betekent dat de tickets ook geldig zijn tijden Halloween Nights.

Tickets voor Attractiepark Toverland kosten normaal gesproken €36,-. De prijs via ah.nl/tickets zijn slechts €23,50. Na het bestellen van de tickets hoort er nog wel een reservering gemaakt te worden via de website van het attractiepark. Er wordt dit jaar 13 dagen Halloween gevierd in het Limburgse park. De Halloween Nights vinden plaats op 9, 16, 21 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en 6 november.

Alle informatie over de Halloween Nights 2021 volgt binnenkort.

Vorig jaar opende Attractiepark Toverland zijn eerste echte spookhuis. Maison de la Magie is een compleet spookhuis. Tot dan toe bouwde Toverland bestaande locaties tijdelijk om tot spookhuis. Maison de la Magie is het eerste echte spookhuis, zoals we deze van andere pretparken kennen.

Andere haunted houses van vorig jaar waren Fear the Woods, Trapped en The Witches Forest. Daarnaast waren er vijf scarezones te vinden in het park.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.