Voor het nieuwe Halloween event The Horror Experience bij Swimfun in Joure is de organisatie op zoek naar scare actors, eventcrew en grimeurs.

Het volgende bericht werd gedeeld door de organisatie:
“Eindelijk heeft Kapitein van der Decken voet aan wal gekregen! Er is geen weg meer terug…
Lieve griezels,
Op 22, 23 en 24 oktober 2021 vindt in Swimfun Joure The Horror Experience plaats; een ijzingwekkende tijdreis over de woeste wereldzeeën.. zetten de nieuwe bemanningsleden ooit nog voet aan wal?
Lijkt dit je wat? Reageer dan snel, want wij zijn namelijk nog opzoek naar enkele acteurs, eventcrew en grimeurs!
Acteur
Als scare actor jaag je de bezoekers de stuipen op het lijf. Kun je goed in je rol blijven, beschik je over een goede timing, ben je niet bang in het donker en ben je niet allergisch voor grime?
Dan is scare actor zijn echt iets voor jou!
Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! We zullen je een snelcursus geven zodat je de fijne kneepjes van het vak zo onder de knie hebt!
Eventcrew
Als eventcrew zorg je ervoor dat het de acteurs en andere medewerkers aan niks ontbreekt. Ook zorg je er onder andere voor dat alles veilig is voor zowel de bezoekers als de acteurs en ben je verantwoordelijk voor de doorstroom. Heb je oog voor detail, kun je duidelijk en kort communiceren en kun je snel handelen? Dan is de functie van eventcrew echt iets voor jou! Ook voor deze functie is ervaring niet vereist.
Grimeur
Als grimeur zorg je ervoor dat de acteurs er op hun allerbest (of slechtst, het is maar net hoe je het bekijkt..) uitzien. Ben je stressbestendig, kun je netjes en snel werken en heb je ervaring met SFX grime? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb je een vraag m.b.t. bijvoorbeeld materiaalvergoeding? Dat snappen we! We zijn wel een startend evenement, dus we hebben geen grote kapitalen beschikbaar, maar stuur even een berichtje en dan komen we er vast wel uit!
Zijn er vragen het over het evenement of de functies? Neem gerust contact met me op!
Griezelige groetjes,
Heleen
The Horror Experience”
Wil je meespelen of helpen bij The Horror Experience dan kun je contact opnemen via horrorexperience20@gmail.com