Het wachten is eindelijk voorbij! De poorten naar Horror Nights – Traumatica kunnen eindelijk heropend worden! Nooit eerder waren er meer gruwelijke wezens per bezoeker om angst en terreur te verspreiden dan dit jaar. De ticketshop is geopend dus koop nu je tickets en breng een geweldige avond door met vrienden of ontsnap aan vrienden!

In een post-apocalyptische wereld strijden vijf rivaliserend groepen om de macht over Traumatica. Nooit eerder zorgen meer gruwelijke wezens per bezoekers voor het zaaien van angst en terreur. Van 1 oktober tot 13 november 2021 kun je weer je eigen horrorfilm beleven. Voor welke groep kies jij? Shadows, Ghouls, The Fallen, The Pack of The Resistance?

Een krachtige dreiging overschaduwt Traumatica. De dierlijke Rotters zijn, gedreven door hun instinct, erin geslaagd om de wereld van Traumatica binnen te dringen. Je treedt nooit alleen op. Altijd in groepen. Een collectief. Ze lijken geen pijn of angst te kennen. Alleen de pure agressie en de behoefte om je instinct te volgen.

De eerste horde is genomen, de verzetsbunker. Aangevallen, gevochten, gewonnen en ingenomen. Maar je bent nog lang niet klaar. De Rotters lijken niet om slachtoffers in hun eigen gelederen te geven. Het lijkt bijna alsof ze een plan hebben. Het verzet moest vluchten en hun eigenlijk “veilige” basis opgeven. Deze is nu in het bezit van de Rotters, maar is zeker niet meer “veilig”.

Tickets Traumatica

Vanaf 18.45 uur is het Traumatica-terrein open. De spookhuizen zijn van 19.30 tot en met 23.00 uur geopend. Dit zijn de drie tickets waar bezoekers uit kunnen kiezen:

Traumatica Event-ticket

€34,-

Traumatica Shoxterpass

€77,-

Met de Shoxterpass hebben bezoekers niet alleen toegang tot het event. De pas geeft bezoekers ook exclusief toegang tot de spookhuizen via de aparte ‘’ShoxterPass’’-ingange. De pas is eenmalig per huis te gebruiken.

Traumatica Not-Alone

€249,-

Deze ticket is inclusief toegang tot Traumatica, de Unlimited Shoxterpass, Not- Alone Experience en een welkomstdrankje.

 

Kijk voor meer informatie op de website.

 

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.