Walibi Holland zal dit jaar tijdens de Halloween Fright Nights een nieuwe experience openen. Dit heeft het attractiepark vandaag bekend gemaakt. Bezoekers lijken aan boord te stappen in een voertuig of op een kar en rijden hierbij de duisternis in. Volgens de plattegrond komt de nieuwe experience naast spookhuis Below te liggen.

Wrong Turn lijkt hierbij los te staan van de kartbaan en zal eerder een stuk gebied gebruiken op het naastgelegen evenemententerrein.

De omschrijving van de nieuwe experience luidt als volgt:

”Al het kwaad van de wereld heeft een oorsprong, een oude wereldreiziger zegt de oorsprong te kennen en neemt je mee op zijn kar. Hij wilt je die oorsprong laten zien. Stap aan boord en rij de duisternis in. Dit is misschien wel de (laatste) rit van je leven”.

Naast de omschrijving en het logo van de nieuwe experience is er ook een teaser online geplaatst. In de video is een duister figuur te zien.

Data en prijzen

De Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Het park is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Een E-Ticket voor het event kost €29,50. De prijs voor Wrong Turn: Into Darkness is nog niet bekend.

Dit jaar krijgen bezoekers toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat Walibi vraagt naar een coronatoegangsbewijs. Bezoekers nemen hun coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee.

Tickets bestel je vanaf 6 september op de website van Walibi Holland.

Walibi Holland heeft eerder al bekend gemaakt dat het vakantiepark ook een rol gaat spelen tijdens Halloween Fright Nights. Lees het bericht hier:

Walibi Village After Dark tijdens Halloween Fright Nights

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.