Walibi Holland heeft onlangs de plattegrond van de Halloween Fright Nights 2021 gepubliceerd. Op de plattegrond zijn er verschillende punten ingedeeld. Verklapt de plattegrond hier alle locaties van de spookhuizen en walkthroughs?

De plattegrond ziet er als volgt uit:

Bron: https://www.walibi.nl/halloween/nl/halloween-fright-nights/overzicht

De walkthrough Wicked Woods staat hier aangegeven in de kleur groen. Het gebied waar vorig jaar Campsite of Carnage stond, staat hier ook met de kleur groen aangegeven. Hieruit kunnen we opmaken dat de kleur groen alle walkthroughs aangeeft. Dat brengt ons bij een interessante bevinding. Zoals we al eerder konden aangeven, waren er werkzaamheden bij de oude kartbaan. Op de plattegrond staat hier wederom een groene kleur aangegeven. Dit geeft ons sterk het vermoeden dat Walibi hier bezig is met een nieuwe walkthrough. Hier zullen wij ongetwijfeld binnenkort meer informatie van online gaan zien.

De kleur roze laat zoals het er naar uit ziet de scare zones zien. Op de plattegrond zien we nu 4 scarezones. Of dit dezelfde zones gaan worden als vorig jaar zullen we moeten afwachten.

De spookhuizen kunnen we dan hoogstwaarschijnlijk herkennen aan de rode kleur. Deze staan op de plek van Haunted Holidays, The Villa, Jefferson Manor en Psychoshock. Of deze spookhuizen ook weer terugkomen is nog niet bekend. Walibi Holland zal dit geleidelijk aan naar buiten brengen.

Wat verder opvallend is, is dat The Clinic niet staat ingetekend op de plattegrond. Daarnaast zijn de scare zones Tangled Twigs en Firepit niet ingetekend. Het is nog onduidelijk wat hier de reden van is.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween Fright Nights te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.

Verkoop Halloween Fright Nights 2021 gestart