Het duurde even maar Dark Fear opent haar deuren in oktober. Neem deel aan de horror experience bij LaserQuest in Nijmegen.

”Bewapend met enkel één glowstick betreed je samen met jouw groep een onaardse dimensie waar een kwaadaardig duister heerst. Het is aan jou om de uitweg te vinden, eenmaal binnen ben je echter nergens meer veilig voor de monsters die zich hier schuilhouden. Plots hoor je stemmen, onheilspellende geluiden en voel je de aanwezigheid van ongewenst gezelschap overal om je heen.

Weet jij te ontsnappen, of blijf je verloren in het duister achter?”

De belevenis is volledig in het donker. Bezoekers zullen niets/heel weinig zien. Dark Fear is enkel toegankelijk voor mensen die fysiek goed te been zijn i.v.m. de route die afgelegd moet worden.

De organisatie is in handen van Dark Thrills Entertainment. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van Halloween en horror gethematiseerde shows en acts. Wil je meer weten over deze organisatie? Bekijk eens de website via http://www.darkthrillsentertainment.com/

Data en prijs

Dark Fear opent de deuren op 29 tot en met 31 oktober.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 2 personen en tot maximaal 4 personen per groep. De entreeprijs is €14,95 per persoon. Kijk voor meer informatie op de website van Dark Fear.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.