Walibi Holland presenteerde 19 augustus After Dark. Bezoekers konden een huisje boeken voor 4 of 8 personen. Dit bleek een gouden zet. Alle huisjes zijn inmiddels uitverkocht.

Walibi komt met het volgende persbericht:

Biddinghuizen, 31 augustus 2021 – Blijven slapen tussen de vampieren en zombies blijkt akelig populair. Bezoekers van Halloween Fright Nights in Walibi Holland kunnen dit jaar voor het eerst overnachten in een horror-huisje in vakantiepark Walibi Village. Het concept slaat aan, want alle zogeheten After Dark-huisjes zijn binnen anderhalve week uitverkocht.

“We hadden nooit verwacht dat het zó hard zou gaan”, zegt marketingmanager Mandy van der Tak. “Onze verwachting was dat veel mensen de kat uit de boom zouden kijken, omdat er wel wat lef voor nodig is.” Vakantiegasten slapen op een begraafplaats met vampieren of in een vervallen zombiedorp. “Tot onze verbazing staan mensen ervoor in de rij.”

De After Dark-huisjes gingen op 19 augustus in de verkoop. Inmiddels zijn alle beschikbare huisjes gereserveerd. Er komen geen nieuwe plekken meer bij. Alleen wanneer er huisjes geannuleerd worden, bijvoorbeeld omdat deelnemers bij nader inzien toch niet durven, kan er weer beschikbaarheid ontstaan. Reguliere vakantiehuizen in Walibi Village, zonder de horror-experience, zijn nog wel gewoon te boeken voor de halloweenperiode. “Dan doe je dus wél een oog dicht tijdens je overnachting.”

Tijdens Halloween Fright Nights is Walibi Holland geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Overdag vindt Halloween Spooky Days plaats voor kinderen van 6 tot 12 jaar, ‘s avonds barst het onheil echt los. Dan kunnen bezoekers van het attractiepark verschillende Haunted Houses en Scare Zones ontdekken, plus de nieuwe halloween-ride Wrong Turn: Into Darkness en de nieuwe walkthrough-belevingen Wicked Woods en The Final Hideout. Walibi’s rollercoasters en andere rides zijn ook gewoon geopend. In Walibi Village gaat de beleving voor een select clubje dus nog even door na sluitingstijd.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.