Plopsaland De Panne is in oktober en november het decor voor Halloween Scare Nights. Bezoekers kunnen op 5 avonden de longen uit hun lijf gillen.

Tijdens de Halloween Scare Nights ontdekken bezoekers de gratis spookhuizen Freak Circus en Camping ‘t Zonnetje. Ook in Heidiland is het niet veilig. Dolgedraaide houthakkers hebben het daar op de bewoners gemunt in scare zone Lumberjack.

Nieuw dit jaar is The Tunnel. ”Echte griezelfans kunnen zich aan een wandelingetje wagen in het nieuwe spookhuis The Tunnel waar moordlustige gemaskerde figuren wachten op hun kans om toe te slaan… durf jij het aan?”.

Camping ‘t Zonnetje

”De ooit drukbezochte Camping ’t Zonnetje wordt al een tijd lang geteisterd door een epidemie die de bewoners in zombies verandert. Iedereen die in aanraking komt met de zombies dreigt zelf slachtoffer te worden van deze vreselijke epidemie. De camping is dan ook hermetisch afgesloten…”

Freak Circus

”Treed binnen in de mysterieuze opslagruimte van het rondreizende Freak Circus waar momenteel wordt geoefend voor de nieuwe show. Alle artiesten zijn druk in de weer om de show nog grootser te maken. De clown probeert er echter een stokje voor te steken…​”

De spookhuizen zijn te bezoeken voor personen vanaf 14 jaar. Het dragen van een masker of gezichtsbedekkende maquillage is daarom niet toegelaten.

Data en prijs

De Halloween Scare Nights gaat op 5 avonden gehouden worden.

  • 16 oktober
  • 23 oktober
  • 30 oktober
  • 31 oktober
  • 6 november

De ticketprijs is €41,50.

Kijk voor meer informatie over de Halloween Scare Nights op de website van Plopsaland De panne.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.