Goed nieuws voor iedereen die graag auditie wilt doen voor scare actor bij een horrorevenement. De organisatie van Horrorbos Valkenburg is nog steeds op zoek naar acteurs. Dit is je kans.

Vacature

De vacature luidt als volgt:

Heb jij ervaring met acteren in de breedste zin van het woord? Weet jij je steeds weer in de huid te kruipen van diverse angstaanjagende personages? En weet jij jouw scare zo overtuigend neer te zetten dat bezoekers dagen later hier nog aan terug denken? Word dan scare actor bij 4 Seasons Entertainment!

Wie zoeken wij?

  • Je bent ten eerste minimaal 18 jaar
  • Creative scare actors met passie voor entertainment die zich vrijwillig willen inzetten
  • Een afgeronde Leisure, entertainment, theater of soortgelijke opleiding is niet noodzakelijk
  • Je bent enhousiasmerend en hebt een flexibele instelling
  • Je bent niet allergisch voor schmink en gerelateerde producten

Wat bieden wij?

  • Een gezellig team en bijbehorende bijeenkomsten
  • Auditie, datum nog onbekend (in de avond, locatie Valkenburg)
  • Trainingen en unieke werklocaties op attractie-, vakantieparken en meer

Denk jij bij het lezen van deze vacature ‘Ik heb die 4 Seasons spirit in me’? Mail ons dan met Curriculum Vitae en motivatiebrief naar http://info@4seasons-entertainment.com

Bij vragen over deze vacature bel 0850041368 of mail naar http://info@4seasons-entertainment.com

Van donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober bundelen alle duistere wezens in het bos hun krachten. Dappere bezoekers kunnen dit ervaren vanaf 18.00 uur. Het Horrorbos is op deze avonden geopend tot 22.00 uur.

Het evenement vind plaats in Sprookjesbos Valkenburg. Dit themapark is gelegen in het heuvelachtige landschap van Valkenburg. Het Sprookjesbos is al jaren een leuk uitje voor het hele gezin. Ontdek het park met de authentieke sprookjes, attracties en speeltuinen.

Klik hier voor meer informatie over het park.

4 Seasons Entertainment

De organisatie is in handen van 4 Seasons Entertainment. Zij verzorgen entertainment op maat. Kwaliteit is daarbij het sleutelwoord. ”Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren allerlei vormen van amusement: van podiumshows tot karakterontmoetingen en van parkmuziek tot feestelijke intochten. We staan open voor alle wensen van onze klanten en zijn pas tevreden als zij dat ook zijn! Of het nu een volledige show of het ontwikkelen van een personage betreft; ieder project leveren wij af als een totaalpakket: van A tot Z en met de puntjes op de I”.

Wil je hier nu meer over weten? Bekijk dan vooral even de website van 4 Seasons Entertainment

Benieuwd wat er straks allemaal in het Horrorbos te beleven valt? In onderstaand artikel vertellen we er meer over.

Sprookjesbos Valkenburg wordt Horrorbos

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.