Avonturenpark Hellendoorn is normaal gesproken een park waar veel plezier valt te beleven. Dit plezier zal volgende maand snel omslaan naar spannende en gruwelijke momenten. Waarom? Screams is terug! Het horrorevenement zal op 4 dagen plaatsvinden. De tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Hier lees je het complete overzicht over wat dit evenement allemaal te bieden heeft.

Screams zal dit jaar groter dan ooit worden. Met scarezones, spookhuizen en gave attracties beleven bezoekers een angstig en onvergetelijke avond. Daar zorgen de meer dan 150 scare actors wel voor. Niemand zal dit jaar ontsnappen!

Programma

Voor er duisternis valt over het park is er ook nog Halloween voor de kleinste liefhebbers, Heksendoorn.  Het horrorevenement Screams vindt vanaf 19.00 uur plaats.

10.00 – 17.00 uur: Heksendoorn

17.00 – 19.00 uur: Heksendoornavond + 2 spookhuizen geopend

19.00 – 23.00 uur: Screams, 4 scare zones, 2 walkthroughs, 3 haunted houses en 10 grote attracties geopend.

Haunted Houses

  • Horror Hotel (€4,-)

Diep onder de grond bevindt zich het engste hotel waar jij ooit binnen bent geweest.The Crew werkt al jaren in dit bloederige hotel en kent het ondergrondse gangenstelsel op hun duimpje. Durf jij in te checken?

  • House of Witches (€4,-)

Beleef samen met jouw vrienden dit creepy avontuur in het huis van The Witches. Ze houden jullie in de gaten. Je hoort ze. Ze zitten overal en wachten op jou.

  • Death Lab (4,-)

In dit bloederige laboratorium zijn onderzoeken en experimenten totaal verkeerd afgelopen.The Infected zijn constant op zoek naar mensenvlees en bloed. Weet jij snel uit dit verschrikkelijke laboratorium te ontsnappen?

Zones

  • Pirates Bay

Een donker gebied, laaghangende mist, rode kleuren komen je tegemoet. Je hoort kettingen, grommende geluiden en huiveringwekkend gelach. The Pirates maken dit gebied onveilig, Er zit maar 1 ding op: Je zult ze onder ogen moeten komen.

  • Red Thirst

Houd je nek goed in de gaten. In deze zone heersen The Brides. Oogverblinder en zo charmant, maar ze kunnen hun ware aard niet langer verbergen. Ze willen jouw bloed en blijven jagen totdat hun bloeddorst is gelest.

  • Underground

Voorzichtig loop je de trap af. Je komt ondergronds uit in een meterslang riool. The Darks, wezen die niet tegen daglicht kunnen, terroriseren al jaren deze rioolgangen. Ze horen je hartslag. Probeer rustig te blijven, houd je hartslag laag want anders…

  • Zombie Escape

Je weet niet wat het is maar je voelt dat er iets niet klopt. Wat zit er verstopt achter al die autowrakken? Bewegende schimmen komen plots tevoorschijn tussen de rokende wrakken. Ze komen uitgehongerd op jou en je vrienden af. Overleef jij de aanval van The Undead?

  • Dragon Fear

Welkom in het leefgebied van The Knights en twee gevaarlijke draken. De ridders deinzen nergens voor terug. Hun drang om te jagen en moorden stopt nooit. Ze wachten jou en je vrienden op met hun bloederige zwaarden. Weet jij zowel de ridders als de draken te trotseren?

  • Freak Circus

De sadistische circusdirecteur ontvangt je met open armen. De mysterieuze klanken van het draaiorgel leiden je af. The Smilers zijn blij met jouw bezoek. Ben jij klaar voor deze bizarre wereld met gestoorde clowns, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten?

Attracties

De grootste attracties zullen tijdens Screams ook geopend zijn. Ze sluiten echter wel een half uur eerder, om 22.30 uur. Het gaat hier om de volgende attracties: Balagos, DrakenNest, Rioolrat, Sungai Kalimantan, Discovery Club, Donderstenen, Wildwaterval, Galjoen, Piraat Enterhaak en Tarantula Magica.

Data en prijs

Screams is te bezoeken op 4 dagen. Op 16, 22, 23 en 30 oktober is het park geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

Entreeticket op datum: €19,99

Flex entreeticket: €26,50

De 3 spookhuizen kosten €4,- per huis.

Koop je tickets op de website van het park.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.