Oktober komt steeds dichterbij. Buiten wordt het eerder donker en Eerbeek maakt zich op voor de 7e editie van Halloween Eerbeek. Hoewel er nog steeds beperkte maatregelen zijn, ziet de organisatie kansen. Het bestaande programma wordt losgelaten en er komt een nieuwe opzet. Er zijn verschillende locaties in het dorp waar iets te beleven valt. Bezoekers kunnen een wandeling maken door Screampark. Ook kan er meegereden worden met de Scary Skelters en kunnen bezoekers fietservaring opdoen in Skillspark.

De organisatie is op zoek naar mensen die het leuk vinden om een locatie op het bouwen en te beheren. Heb je interesse? Stuur een e-mail naar info@halloweeneerbeek.nl. Het evenement is van 16 tot en met 31 oktober 2021.

Halloween Eerbeek is in handen van Stichting Activate & Exposure. Deze non-profit organisatie steunen zowel lokale als maatschappelijke doelen. Dit doen zij voornamelijk door het faciliteren van onderdelen van evenementen en het samen brengen van mensen en middelen.

De ticketverkoop zal vanaf 1 oktober starten. Kijk voor meer informatie op http://www.halloweeneerbeek.nl.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.