In themapark Archeon is al een aantal jaar een griezelig Halloween feest gaande. Met Freaky Nights kunnen bezoekers op een unieke locatie normaal gesproken terecht voor frighthouses, scary shows en entertainment. Dat zal dit jaar echter niet door kunnen gaan.

De organisatie heeft vandaag bekend gemaakt dat het evenement is geannuleerd. De huidige maatregelen rondom COVID-19 maken het niet mogelijk om Freaky Nights te organiseren zoals bezoekers dit gewend zijn. Wel heeft de organisatie alvast een nieuwe datum vrijgegeven. De nieuwe datum is op 21 en 22 oktober 2022.

Ga voor alle informatie naar de website.

Freaky Nights heeft vorig jaar nog twee keer een tweede plaats mogen ontvangen tijdens de Scare Awards. De categorieën waren ‘Best Concept’ en de publieksprijs.

De laatste editie van Freaky Nights is alweer van 2019. Dat was de vierde keer dat het evenement in Archeon gehouden werd. Het thema van dat jaar was Circus Bissar.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.

Daal af richting Bosschenhoofd en bezoek Horror Zone in november. Bekijk hier alle informatie wat tot nu toe bekend is:

Horror Zone is terug en dit is de locatie!