In een post-apocalyptische wereld strijden vijf rivaliserende groepen om de macht over Traumatica.

Nooit eerder waren er meer gruwelijke wezens per bezoeker om angst en horror te verspreiden dan dit jaar op de meermaals bekroonde “Horror Nights – Traumatica”.
Van 1 oktober tot 13 november 2021 kun je weer je eigen horrorfilm beleven.

Wie ga je kiezen? Shadows, Ghouls, The Fallen, The Pack of The Resistance?

Resistance – House of Rotters
Een krachtige dreiging overschaduwt Traumatica. De dierlijke Rotters zijn, gedreven door hun instinct, erin geslaagd om de wereld van Traumatica binnen te dringen. Ze namen de verzetsbunker en joegen ze weg. In de Resistance – House of Rotters moet de gast het Rotters Magnetic Pulse-motto vinden en activeren. De RMPD is in staat om de kuddes brute wezens buiten werking te stellen, althans voor een korte tijd. Genoeg tijd voor het verzet om de bunker te bestormen en te heroveren?

The Fallen – Madness
Ontelbare jaren als dienaar van Dragoş Shadowborn, Lord of the Shadows, hebben Crawley, leider van de vallen, steeds dieper tot waanzin gedreven. In The Fallen – Madness kruip je in het hoofd van Crawley en ervaar je zijn verwarrende en onvoorspelbare gedachtenwereld.

The Pack – Sabotage
Mad Dog, het voormalige alfamannetje uit The Pack, is het beu – hij wil Roxy weer vervangen en doet er alles aan om haar uit de top van het peloton te verdrijven. Hij deinst er niet voor terug zijn eigen huis te saboteren en een bom te plaatsen. In The Pack – Sabotage wordt het machtsevenwicht binnen de moorddadige weerwolfmutanten opnieuw gedefinieerd.

Ghouls – Unleashed
Iedereen die voorheen dacht dat de Ghouls brutaal zijn, moet eerst de Ghoul-koningin Tara leren kennen. De geesten, verstoten, kromme wezens, wonen diep onder de grond. Altijd op jacht en altijd op zoek naar een prooi, veranderde Tara ze in perfecte jagers en liet ze ze vrij. In the Ghouls – Unleashed moet je overleven!

Shadowborn – Reunion
Menselijke tongen kunnen hun naam niet uitspreken en ze schaduwen noemen. In legendes hebben ze veel namen – bijvoorbeeld demonen of bloedzuigers. Neerkijkend, sexy maar bloeddorstig, geven de Shadows een etentje – en de gast is het hoofdgerecht op Shadowborn – Reunion.

Naast de horrorhuizen zijn er de scarezones Warzone, Shortcut en Wasteland.
De attracties Curse of Kassandra en Pegasus zijn geopend.

Toegang is toegestaan ​​vanaf 16 jaar. Kinderen onder de 16 jaar, zelfs als ze worden vergezeld door een wettelijke voogd, zijn niet toegestaan.

De 3G-regelgeving is van toepassing, een maskervereiste op het hele terrein en een minimale afstand van 1,50 m (per 6 september 2021).

Aanvullende voorschriften zijn te allen tijde mogelijk en gekoppeld aan actuele eisen.

De “Horror Nights – Traumatica” vinden plaats van vrijdag tot zondag van 1 oktober tot 13 november 2021 (behalve 3 oktober) en op 21, 27 en 28 oktober. Daarnaast is het event ook op 4 november. De preview is op 29 september. Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Meer informatie hier over vind je hier.