Nu de Halloween Fright Nights in Walibi Holland steeds dichterbij komen, heb je er vast weleens over gehoord. Een R.I.P. Pass. Wat is het precies en wat kan je er allemaal mee doen? Ik leg het je uit. Na het lezen van dit artikel ben je helemaal klaar om te gaan.

Wat kan je ermee?

Een R.I.P. Pass is eigenlijk een speciale VIP-ticket. Deze ticket geeft de bezitter ervan recht op een eenmalige toegang tot alle spookhuizen in het park. Normaal gesproken moeten bezoekers een tijdslot kiezen en aansluiten in de wachtrij. Met de R.I.P. Pass hoeft dat allemaal niet. Je mag hiermee op elk gewenst moment een spookhuis betreden. En nu komt het leukste. Je kan direct doorlopen naar de ingang van het spookhuis, zonder te wachten. Let op: de betaalde experiences en walkthroughs horen normaal gesproken niet bij de pas. Ik kom hier later nog even op terug.

Waar kan ik de pas voor gebruiken?

Walibi Holland heeft dit jaar 3 spookhuizen tijdens de Halloween Fright Nights en dat zijn: The Villa, Jefferson Manor en Psychoshock. Voorgaande jaren zat hier ook nog een 4de spookhuis bij, namelijk Haunted Holidays II. Het lijkt erop dat Walibi dit jaar dat huis heeft geannuleerd. Om bezitters van de R.I.P. Pass tegemoet te komen heeft het park dit jaar walkthrough attractie Campsite of Carnage toegevoegd aan de pas.

De R.I.P. Pass is dus eenmalig te gebruiken voor de volgende spookhuizen en experience:

  • The Villa
  • Jefferson Manor
  • Psychoshock
  • Campsite of Carnage

Prijs

De prijs voor een R.I.P. Pass is €35,-. Zou je voor alle spookhuizen en experience los een ticket bestellen (€6,50 per huis/experience) dan kost dat weliswaar bij elkaar €26,- maar dan moet je dus op een geselecteerd tijdstip het spookhuis bezoeken en achteraan aansluiten in de rij. Voor €9,- meer kies je duidelijk voor meer voordelen.

Bestellen

Het kan maar zo zijn dat je na het lezen van dit artikel bent overtuigd van de voordelen van een R.I.P. Pass. Je besteld de pas online via https://www.walibi.nl/halloween/nl/halloween-fright-nights. De pas is geen geldig entreebewijs. Vergeet dus ook niet om een ticket te bestellen voor de Halloween Fright Nights.

Wil je nou op de hoogte blijven over alles rondom de Halloween Fright Nights of andere Halloween gerelateerde onderwerpen? Join dan zeker onze Discord server en praat mee.

Benieuwd wat Walibi Holland dit jaar allemaal te bieden heeft? Lees dan vooral onderstaand artikel even door:

Halloween Fright Nights 2021: Alle spookhuizen, experiences en walkthroughs