Bobbejaanland pakt dit jaar weer groots uit tijdens Halloween. Met als grootste trekpleister de 5 nocturnes. Als de avond valt zullen bezoekers extra op hun hoede moeten zijn. Dit is het moment dat de zombies, freaks en mutanten pas echt actief worden.

Er valt genoeg te vrezen in de 5 scarezones van het Belgische pretpark. In zone Monkey Clan heeft opperhoofd King Monkey het voor het zeggen. Samen met een stam aapachtigen houden zij niet van indringers.

Scarezone Cirucs Carnivalé brengt bezoekers terug naar de jaren ’30. Een gestoorde circusdirecteur is op zoek naar proefpersonen die willen plaatsnemen op het rad van de messenwerper. Er is ook een waarzegster te vinden in deze freakcircus. In de scarezone van Voodoo Bayou worden bezoekers ondergedompeld in de leefwereld van het Bayou-volk. Kijk vooral goed uit voor de duister krachten van Queen V.

In Toxic Waters is de aardse bevolking gemuteerd door blootstelling aan zure regen. Bezoekers worden gewaarschuwd door gruwelijke mutanten. Vanaf 18.00 uur worden deze mutanten pas echt actief. De laatste scarezone heet Plaza de los Muertos. Hier wanen bezoekers zich even op een feestelijk plein in Mexico. Met skeletten, bloemen en muziek is dit een kleurrijke en muzikale plek waar jong en oud kunnen samenkomen om te genieten van het leven.

Spookhuizen

Bobbejaanland heeft 3 spookhuizen. In Yummy (€5,-) stappen bezoekers een kliniek binnen. Chirurg Krawczyk doet behandelingen maar het vermoeden gaat dat er een duister geheim wordt achtergehouden.

Het tweede spookhuis is Bazaar Bizarre (€4,-). Clowns laten bezoekers hier gillen van angst. Met 50 extra doolhof wordt het steeds moeilijker om de uitgang te vinden. En als dit nog niet genoeg is, bezoekers zullen de hele ervaring door een 3D-bril moeten bekijken.

In Sonar (€4,-) moeten bezoekers zien te ontsnappen aan mutanten. De onderzeeër is de enige uitweg naar een leefbare wereld. Dit spookhuis is onderdeel van de scarezone Toxic Waters.

Halloween voor kinderen

Bobbejaanland heeft ook aan de jongere Halloween liefhebbers gedacht. In Ridder Muis moeten bezoekers Meneer Heks zien te helpen. Hij heeft de magische bezem vergeten en het is aan de bezoekers de taak om deze terug te brengen. Met een magische spreuk ontdekken zij of de juiste bezem is teruggebracht.

Voor kinderen die het nog net even te spannend vinden is er een gratis amulet verkrijgbaar. Dit amulet jaagt monsters de stuipen op het lijf. Hierdoor zijn de roller omgedraaid en blijven ze uit de buurt van de jongere bezoekers.

Informatie Halloween in Bobbejaanland

De parkplan van Bobbejaanland ziet er dit Halloween als volgt uit:

Nummers 1 tot en met 3 zijn de spookhuizen. De scarezones zijn nummer 4 tot en met 8. Voor kinderen is er Ridder Muis en dat is nummer 9.

Halloween is van 23 oktober tot en met 7 november te bezoeken in Bobbejaanland. De openingsdag is inmiddels al uitverkocht. De nocturnes vinden plaats op 30 en 31 oktober. In november zijn de overige 3 avonden op 3, 5 en 6 november. Het park is dan geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Toegangsprijzen verschillen per datum. Kijk voor meer informatie op de website van het park.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server:

Praat mee op Discord!