Halloween Fright Nights, winnaar van de SCAR award voor best European Scare Attraction 2016, zal dit jaar er weer alles aan doen om zijn titel terug te winnen. Dit jaar zijn er vier scare zones. Dit alles wordt georganiseerd in Walibi Holland, dus naast een Scare Event heb je ook een compleet pretpark bij je bezoek.

Haunted Houses

Jefferson Manor

Een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…?

The Villa

Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens halloween niet nodig. Betreed the villa en je belandt in een hollywood hel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?

Psychoshock

In het lab wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoeken zij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je psychoshock binnengaat…

Walkthroughs

Wicked Woods

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken?

The Final Hideout

Het einde der tijden is aangebroken, de apocalypse is onafwendbaar en je hebt al je survival skills nodig. Overleef jij deze walk of death langs bloeddorstige zombies? Go for it!

Campsite of Carnage

De rednecks van Campsite of Carnage zijn niet meer alleen. Door een UFO-crash staat de wereld van dit tuig volledig op z’n kop. De kettingzagen ronken, klaar voor een bloederige strijd… maar wie is nu de jager en wie de prooi?

Experiences

Below

Jij bent het nieuwste teamlid van de nopcs (new orleans pest control services). Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een niveau 5 melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time for action! Met je team betreed je de backswamp service and gas station op zoek naar de ongedierteplaag… maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?

Wrong Turn: into Darkness

Al het kwaad van de wereld heeft een oorsprong, een oude wereldreiziger zegt de oorsprong te kennen en neemt je mee op zijn kar. Hij wilt je die oorsprong laten zien. Stap aan boord en rij de duisternis in. Dit is misschien wel de (laatste) rit van je leven.

Dinner Experience – The Clinic

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in een bloederig ziekenhuis? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor freaky doktoren tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve Dinner Experience… Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 1,5 uur onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).

Dinner Experience – Campsite of Carnage

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in één van die ‘gezellige’ caravans in Campsite of Carnage? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor ronkende kettingzagen tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve Dinner Experience… Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 1,5 uur onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).

Scare Zones

Tangled Twigs

De natuur lijkt op het eerste gezicht heel vredig, tot dat je iets verder kijkt. De takken van bomen en struiken lijken je te willen wurgen. Weet jij aan de kracht van ‘mother nature’ te ontkomen of eindig je als vogelverschrikker, vastgenageld aan een paal.

Pirate’s Cove

All hands on deck! De moordlustige bemanning van Queen Anne’s revenge wacht je op in Pirates Cove. Kielhalen en je dwingen ‘de plank’ te lopen, dat zijn hun favoriete bezigheden. Houd jij je hoofd boven water of lukt het de piraten om je kapot te maken?

Villains

Normaal gesproken kunnen superhelden en badguys niet zonder elkaar. maar in deze Scare Zone is het evil tegen evil. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: wereldheerschappij.

Nightmares

Veel kinderen hebben nachtmerries. De meesten groeien hier overheen. Sommigen niet. Slaap lekker… 

Naast de drie haunted houses is er nog veel meer te beleven tijdens de Halloween Fright Nights. Zo kan je een van de vier scare zones bezoeken:

  • Nightmares
  • Pirate’s Cove
  • Tangled Twigs
  • Villains

Praktische informatie

Openingstijden

park 10:00 – 23:00
halloween 18:00 – 23:00

Sommige haunted houses openen al vanaf 15:00 uur.

zaterdag 9 oktober 2021
zondag 10 oktober 2021
zaterdag 16 oktober 2021
zondag 17 oktober 2021
donderdag 21 oktober 2021
vrijdag 22 oktober 2021
zaterdag 23 oktober 2021
zondag 24 oktober 2021
donderdag 28 oktober 2021
vrijdag 29 oktober 2021
zaterdag 30 oktober 2021
zondag 31 oktober 2021

 

Tickets

Entree ticket:
online: €39,50

The Clinic dinner experience:
Online: €45,00
entree ticket nodig

Campsite of Carnage dinner experience:
Online: €45,00
entree ticket nodig

RIP Pass
Online: €35,00
Kassaprijs: €42,50
entree ticket nodig

Haunted house package:
Online: €22,50
Kassaprijs: €25,00
entree ticket nodig

Below:
Online: €15,00
Kassaprijs: €17,00
entree ticket nodig

Wrong Turn: into Darkness
Online: €12,50
Kassaprijs: €15,00

The Final Hideout
Online: €8,00
Kassaprijs: €10,00

Wicked Woods
Online: €10,00
Kassaprijs: €12,00

Haunted house ticket:
Online: €6,50
Kassaprijs: €8,50
entree ticket nodig
geldig voor 1 haunted house
keuze uit: Jefferson Manor, Pyschoshock, Campsite of Carnage en The Villa

Locatie

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen