Op 16, 22, 23 en 30 oktober is het Avonturenpark van 10.00 tot 23.00 uur geopend en wordt het tussen 19.00 en 23.00 uur doodeng tijdens SCREAMS. Met jouw online ticket kun je vanaf het door jou gekozen tijdstip het park bezoeken en ๐’ƒ๐’†๐’‘๐’‚๐’‚๐’ ๐’‹๐’† ๐’›๐’†๐’๐’‡ ๐’‰๐’๐’† ๐’๐’‚๐’‚๐’• ๐’‹๐’† ๐’˜๐’†๐’ˆ๐’ˆ๐’‚๐’‚๐’•! Je kunt het op 16, 22, 23 en 30 oktober dus zo eng maken als je zelf wilt.

Vanaf dit jaar kun ja al vanaf 10 uur het park betreden. Het horrorevent Screams vindt vanaf 19.00 uur plaats. Zie onder het totale programma.

10.00 โ€“ 17.00 uur Heksendoorn, alle attracties geopend
17.00 โ€“ 19.00 uur Heksendoornavond, alle attracties en 2 spookhuizen geopend

Vanaf 19.00 uur: SCREAMS โ€“ 10 grote attracties geopend, 2 walk throughs, 3 haunted houses en 4 scare zones. Tijdens SCREAMS word je achtervolgd door je grootste nachtmerries op weerzinwekkende locaties. En vergeet de 100+ scare actors niet. Je bent nergens veilig.ย THERE IS NO ESCAPE!ย 

WHO WILL HUNT YOU?

Dit jaar heeft THE KILLER zijn meest gruwelijke vrienden uitgenodigd om op jou en jouw vrienden te jagen. Vier avonden wordt het park overgenomen door deze duistere figuren. Durf jij ze allemaal onder ogen te komen?
โ€“ The Smilers (psychopatische clowns)
โ€“ The Undead (hongerige zombies)
โ€“ The Brides (bloeddorstige bruidjes)
โ€“ The Crew (sadistisch hotelpersoneel)
โ€“ The Knights (moordlustige ridders)
โ€“ The Witches (ongure heksen)
โ€“ The Pirates (huiveringwekkende piraten)
โ€“ The Infected (gemuteerde patiรซnten)
โ€“ The Darks (ondergrondse wezens)

Haunted Houses & Scare Zones

Durf jij alle gruwelijke vrienden van THE KILLER onder ogen te komen? Je vindt ze in onze 9 horror zones. Houd je van รฉchte spanning? Betreed dan onze 3 doodenge haunted houses voor slechts โ‚ฌ 4,- per spookhuis. Je kunt de haunted houses bijboeken in stap 2 van de ticketshop als je je entreetickets voor Screams aanschaft.

Horror Hotel

Diep onder de grond bevindt zich het engste hotel waar jij ooit binnen bent geweest. The Crew werkt al jaren in dit bloederige hotel en kent het ondergrondse gangenstelsel op hun duimpje. Verlaten kamers, een defecte lift, een lugubere eetzaal. Durf jij in te checken? Voor dit haunted house is een toeslag van โ‚ฌ 4,-

Death Lab

In dit bloederige laboratorium zijn onderzoeken en experimenten totaal verkeerd afgelopen. De testpersonen zijn niet meer zichzelf. The Infected zijn constant op zoek naar mensenvlees en bloed. Weet jij wรฉl snel uit dit verschrikkelijke laboratorium te ontsnappen? Voor dit haunted house is een toeslag van โ‚ฌ 4,-

House of Witches

Beleef samen met jouw vrienden dit creepy avontuur in het huis van The Witches. Let goed op want hoe dieper je dit huis in gaat des te groter wordt het gevaar. Ze houden jullie in de gaten. Je hoort ze. Ze zitten overal en wachten op jou. Hoeveel zouden het er zijn? Voor dit haunted house is een toeslag van โ‚ฌ 4,-

Pirates Bay

Een donker gebied, laaghangende mist, rode kleuren komen je tegemoet. Je hoort kettingen, grommende geluiden en huiveringwekkend gelach. The Pirates maken dit gebied onveilig. Er zit maar 1 ding op: je zult ze onder ogen moeten komen.

Red Thirst

Houd je nek goed in de gaten. In deze zone heersen The Brides. Oogverblindend en zo charmant, maar ze kunnen hun ware aard niet langer verbergen. Ze willen jouw bloed en blijven jagen totdat hun bloeddorst is gelest.

Underground

Voorzichtig loop je de trap af. Je komt ondergronds uit in een meterslang riool. The Darks, wezens die niet tegen daglicht kunnen, terroriseren al jaren deze rioolgangen. Ze horen je hartslag. Probeer rustig te blijven, houd je hartslag laag want andersโ€ฆ

Zombie Escape

Je weet niet wat het is maar je voelt dat er iets niet klopt. Wat zit er verstopt achter al die autowrakken? Bewegende schimmen komen plots tevoorschijn tussen de rokende wrakken… Ze komen uitgehongerd op jou en jouw vrienden af. Overleef jij de aanval van The Undead?

Dragon Fear

Welkom in het leefgebied van The Knights en twee gevaarlijke draken. De ridders deinzen nergens voor terug. Hun drang om te jagen en moorden stopt nooit. Ze wachten jou en jouw vrienden op met hun bloederige zwaarden. Weet jij zowel de ridders als de draken te trotseren?

Freak Circus

De sadistische circusdirecteur ontvangt je met open armen. De mysterieuze klanken van het draaiorgel leiden je af. The Smilers zijn blij met jouw bezoek. Ben jij klaar voor deze bizarre wereld met gestoorde clowns, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten?

Praktische informatie

Openingstijden

Park: 10:00 – 23:00
Screams: 19:00 – 23:00

Horror Hotel: vanaf 14:00 uur
Death Lab: vanaf 17:00 uur
House of Witches: vanaf 18:00 uur

zaterdag 16 oktober 2021
vrijdag 22 oktober 2021
zaterdag 23 oktober 2021
zaterdag 30 oktober 2021

Tickets

Entree ticket
Voorverkoop: โ‚ฌ19,99

Ticket haunted houses:
Horror Hotel: โ‚ฌ4,00
Death Lab: โ‚ฌ4,00
House of Witches: โ‚ฌ4,00

Locatie

Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn