Waar attractieparken en organisaties langzaam aan informatie naar buiten brengen over het aankomende Halloween seizoen blijft het in Attractiepark Toverland angstvallend stil. Dat wilt echter niets zeggen. Sterker nog, het park is begonnen aan de opbouw van de aankomende Halloween Nights. Dat is te zien op foto’s die we toegestuurd kregen.

Onderhoud

Naast de foto’s is er ook iets opvallends aan de website van Attractiepark Toverland te zien. Vanaf maandag 20 september zijn zowel loophuis Villa Fiasko als het doolhof Dwaalhof voor langere tijd gesloten. Dit kan zomaar betekenen dat deze locaties wederom gebruikt gaan worden voor de Halloween Nights.

Attractie Cake Walk

Vorig jaar stond kermisattractie Cake Walk voor de eerste keer in Attractiepark Toverland. De extra attractie stond toen in scare zone Cirque – Royal Edition. Het heeft er alle schijn van dat de attractie dit jaar zal terugkeren. Cake Walk is tijdelijk zichtbaar geweest in de app van het Limburgse attractiepark. Inmiddels is deze pagina weer offline gehaald. Er zou tevens beweert zijn dat de exploitant van de attractie bevestigd heeft dit jaar terug te zullen keren.

Onderstaande foto’s hebben wij ontvangen van gebruiker Toverland.Co, lid van onze Scare Network server op Discord.

Op de foto’s zien we vooral beginnende theming van wat voorheen scare zones Shadows of the Sea en Fiësta waren. Verder zijn er verdeeld over het park meerdere objecten gespot wat kan duiden op toekomstige theming. Een ding is zeker, ook Toverland is begonnen aan de voorbereidingen voor Halloween Nights.

Datum

Er kan dit jaar 13 dagen Halloween gevierd worden in het Limburgse attractiepark. De Halloween Nights vinden plaats op 9, 16, 21 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en 6 november.

Vorig jaar opende Attractiepark Toverland zijn eerste echte spookhuis. Maison de la Magie is een compleet spookhuis. Tot dan toe bouwde het park bestaande locaties tijdelijk om tot spookhuis. Andere haunted houses van vorig jaar waren Fear the Woods, Trapped en The Witches Forest. Daarnaast waren er vijf scarezones te vinden in het park.

Het is verder nog onbekend wat bezoekers dit jaar aan spookhuizen en scarezones kunnen bezoeken. Alle informatie over de Halloween Nights 2021 volgt binnenkort. Wil je weten hoe jij hoge kortingen kan scoren op entreebewijzen? Blijf dan nog heel even hangen tot het einde van dit bericht.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Attractiepark Toverland laat medewerkers solliciteren in spookhuis

Hoge korting voor Halloween Nights in Attractiepark Toverland