Scare Me opent dit jaar in oktober zijn deuren. Treed binnen in de loods van Scare Me en ontdek haunted houses, adventure rooms en een dark ride.

 

Haunted Houses

The Mansion

Ja je leest het goed, er komt weer een nieuwe MANSION! Maar dit keer geïnspireerd door het spel : “Mansions of Madness”
Als privé detective ga jij op jacht naar de huiseigenaar!

Writers Block

Wat doe je als je als schrijver verstrikt raakt in je eigen verhalen? Wat is echt en wat is fictie? Is je eigen realiteit de waarheid? En kom je ooit nog uit je eigen huis? Durf jij het huis van de schrijver te betreden en de weg naar buiten te vinden? Veel succes!

Kill It

“The wise-penny”… ja daar heb je wel eens van gehoord, maar dat circus is toch een mythe? Voordat je het weet ga jij samen met de circusdirecteur op jacht naar zijn CLOWNS! Je krijgt een wapen mee, maar of dit je nu echt gaat helpen…

Ps… blijf weg van het riool!”

Baku

Stap naar binnen in dit oosters winkeltje.. De verkoper oogt wat nerveus, maar jij hebt vertrouwen op je weet van koopjes. Of het verhaal klopt over deze winkel weet je niet zeker, maar 1 ding is zeker jij gaat naar binnen en gaat het mee maken of alle verhalen kloppen! Is deze winkel bezocht door een draak of door BAKU zelf? Stap naar binnen zet je zintuigen op scherp en onderga wat er gebeurd! 
Slapen zal nooit meer het zelfde zijn!

 
Pirate’s Adventure

Het schip “The Black Mermaid” is aangemeerd. Durf jij in opdracht van onze havenmeester aan boord te gaan van dit vervloekte schip? Het goud roept jou… Het goud roept ons! Lukt het jou om ongeschonden dit schip te verlaten en het liefst nog met een schat ook? Test hier je innerlijke piraat! Ben jij behendig, tactisch, snel, vingervlug of simpel de andere piraten te slim af? We wachten op je komst

The Ride

Agnieszka…De naam dwaalt in je hoofd terwijl je dit kasteel binnen treed. Een monster heet je ‘hartelijk welkom’, althans je denkt dat hij dat bedoeld met dat gegrom.

Ben jij klaar voor de rit van je leven?

Naast de attracties is er nog meer te beleven op Scare Me. In de loods is een bar aanwezig waar een drankje gedaan kan worden. Je kunt je ontspannen bij de game zone op Scare Me.

Praktische informatie

Openingstijden

19:30 – 22:30

vrijdag 15 oktober 2021
zaterdag 16 oktober 2021
vrijdag 22 oktober 2021
zaterdag 23 oktober 2021
vrijdag 29 oktober 2021
zaterdag 30 oktober 2021
zondag 31 oktober 2021
vrijdag 5 november 2021
zaterdag 6 november 2021
vrijdag 12 november 2021
zaterdag 13 november 2021

 

Tickets

Entree ticket 4 attracties:
voorverkoop: €24,95

Entree ticket 5 attracties inclusief The Ride:
voorverkoop: €26,95

Entree ticket 5 attracties inclusief Pirates Adventure:
voorverkoop: €29,95

Entree ticket 6 attracties:
voorverkoop: €31,95

 

 

Locatie

Steiger 57
1351 AD Almere-Haven