Walibi Holland heeft onlangs de entreeprijzen voor de Halloween Fright Nights verhoogd. In de voorverkoop koste een entreebewijs nog €29,50. Inmiddels is dit opgelopen naar €36,50. Via VakantieVeilingen kunnen bezoekers sinds kort bieden op tickets voor het grootste horror evenement van Nederland.

Op dit moment worden er op VakantieVeilingen tickets aangeboden voor 2 personen. Bovenop het winnende bod komen ook nog administratiekosten van €5,50. Voor de zaterdag geldt een toeslag van €2,- per veiling. Tickets voor een dagje uit gaan via de veilingsite vaak voor minder de deur uit dan wat een attractiepark ervoor vraagt. Kortom, bezoekers kunnen door slim te bieden een stukje goedkoper uit zijn. De beschikbare data in de kalender kunnen wisselen per veiling.

Data en prijzen Halloween Fright Nights

De Halloween Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. Het park is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Een E-Ticket voor het event kost op de website van Walibi Holland €36,50. Op 23 en 30 oktober kost een ticket €39,50.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Benieuwd naar alle spookhuizen en experiences in Walibi Holland? Lees dan zeker eens onderstaand artikel.

Halloween Fright Nights 2021: Alle spookhuizen, experiences en walkthroughs