Liefhebbers van de Halloween Fright Nights die graag een backstage tour willen doen moeten snel zijn. Walibi Holland bied in totaal 10 exclusieve tours aan die verdeeld zijn over 7 dagen. Inmiddels zijn er nog maar 2 dagen beschikbaar.

Bezoekers krijgen een 2,5 uur durende tour waarbij er een kijkje achter de schermen wordt genomen. Walibi Holland verteld over de geschiedenis van het horror evenement. Verder laat het park de techniek achter één van de Haunted Houses zien én deelnemers krijgen toegang tot de grime- en kledinglocatie van onze scare actors.

Geïnteresseerden kunnen nog maar tussen 2 dagen kiezen om de tour te doen. Op zondag 24 en vrijdag 29 oktober zijn er nog tijdsloten beschikbaar. Er kan voor beide dagen gekozen worden voor een tour om 12.00 uur of 14.00 uur.

Tickets voor de backstage tour kosten €59,-. Deze zijn te bestellen via de website van het park.

R.I.P. Pass

Alle R.I.P. passen voor de eerste dag van de Halloween Fright Nights zijn inmiddels uitverkocht. Voor alle andere dagen zijn ze nog wel beschikbaar. De R.I.P. Pass geeft bezoekers de mogelijkheid om alle spookhuizen eenmalig te bezoeken. Dit kan op elk gewenst moment en de bezitters ervan hoeven niet in de reguliere wachtrij te staan.

Kijk voor meer informatie op de website van Walibi Holland.

Data en prijs Halloween Fright Nights

De Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Het park is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Een E-Ticket voor het event kost €36,50.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Backstage tour tijdens de Halloween Fright Nights

Halloween Fright Nights 2021: Alle spookhuizen, experiences en walkthroughs