Het heeft even geduurd voor we de nieuwigheden voor Movie Park’s Halloween Horror Festival bekend konden maken. Door de Corona situatie in Nederland en Duitsland wilde het park niet te vroeg met zaken naar buiten komen die eventueel niet door zouden kunnen gaan. Het park gaat dit jaar op een spectaculaire locatie een nieuw spookhuis openen als verlengstuk van één van de scarezones.

Movie Park Germany scarezone Halloween Horror Festival

Scarezone Acid Rain

De storyline van dit gebied is als volgt beschreven:

Het is het jaar 2078. Zure regen heeft de wereld veranderd en bijna onbewoonbaar gemaakt voor levende wezens. Degenen die zichzelf niet op tijd konden redden, zijn in doodsangst gestorven of zijn in de loop der jaren gemuteerd in een beestachtige hybride. De weinige overgebleven mensen zijn samengekomen in kleine overlevingskampen en zijn een nieuw begin begonnen. In dit post-apocalyptische scenario wordt het (survival)leven gevierd met eten, muziek en alles wat daarbij hoort! Tussen actievolle attracties als Van Helsing’s Factory en NYC Transformer wachten hier een gevarieerd culinair programma en coole beats direct van de live DJ op je. Maar pas op: pas op voor de zure regen die af en toe over het kamp van de overlevenden klettert…

Nieuw spookhuis Acid Warrior

In dit nieuwe spookhuis loop je de ondoden van Acid Rain tegen het lijf. Het spookhuis zit vol met actie en hier hebben bezoekers de taak om generatoren op te ruimen. De tijd dringt..

Dit is hoe het park dit spookhuis promoot. Scarezone.nl kan als eerste melden dat het een interactief spookhuis gaat worden met escape room-achtige opdrachten die bezoekers moeten uitvoeren om het verhaal kloppend te maken. Ook weten wij te melden door oplettende bezoekers dat dit spookhuis in aanbouw is op de locatie van de stuntshow.

Je zult in dit spookhuis dus op een unieke locatie komen die normaal niet te bezoeken is in het park.

Geopend vanaf 18:00 uur afhankelijk van de drukte in het park. Het huis is te bezoeken voor € 4,-

Fear Forest

Een ontspannende wandeltocht door het bos met ineens een afgelegen pad en vreemde geluiden om je heen. Kun jij ontsnappen aan de bezweringen en het verbranden van de heksen in Fear Forest?

Vaste bezoekers kunnen deze ervaring kennen als Campout. Dit was eerder de naam van deze experience, maar het park heeft besloten deze aan te passen en een andere naam te geven.

Wachtrijen sluiten eerder

Door de situatie rondom Covid-19 en de regels die momenteel in Duitsland gelden kan het zijn dat de wachtrijen van de attracties tussen de 30 en 60 minuten eerder sluiten, afhankelijk van de drukte. Om de laatste vijf minuten voor sluitingstijd nog een attractie of spookhuis mee te pakken zit er aankomend seizoen niet meer in meldt het park. Het park betreurd deze gang van zaken maar zegt helaas geen andere optie te hebben.

Data

Halloween Horror Festival is op:

  • 1 t/m 3 oktober
  • 7 t/m 10 oktober
  • 14 t/m 17 oktober
  • 21 t/m 24 oktober
  • 28 t/m 1 november
  • 5 t/m 7 november

Het park is op deze dagen geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Tickets bestel je op de website van het park.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.