De welbekende woorden: Er Was Eens krijgen een andere betekenis tijdens het Horrorbos in Sprookjesbos Valkenburg. Op deze avonden laat een boosaardige verteller alle duistere wezens in het Horrorbos hun krachten bundelen. Het bos wordt volledig bedekt door een griezelige mist. Wie toch binnen durft te treden zal het risico lopen om verrast te worden door monsterlijke piraten, gemuteerde dieren en zelfs bezeten sprookjesfiguren. De meest dappere bezoekers kunnen een kijkje nemen in de grot met niet eerder vertelde sprookjesverhalen of het huis van verteller Kwadekracht. Dit is uiteraard niet zonder risico… Voor je het weet worden bezoekers zelf onderdeel van deze angstaanjagende legendes:

En ze leefden nog BANG en BEVREESD!

Spookhuis & Scare Zones

The House of Evil

Verteller Kwadekracht zet tijdens de Horrorbosdagen alles op alles om bezoekers
kennis te laten maken met de echte sprookjesverhalen. Deze zijn niet rooskleurig en
liefelijk, maar juist angstaanjagend eng. Kwadekracht sluit zich gewoonlijk het liefst op
in zijn duistere huis. Hij heeft een hekel aan onaangekondigd bezoek. De mensen die
geprobeerd hebben zijn huis te betreden, zijn nooit meer levend buiten gezien. Nu
Kwadekracht door het Sprookjesbos loopt, is zijn huis onbeveiligd. Bezoekers kunnen
proberen een kijkje te nemen in de broedplaats van alle scare-zones uit het Horrorbos.
Pas wel op: het zou zomaar kunnen dat Kwadekracht een paar vallen heeft gezet.

Scary Tale

De verhalen van de bekende sprookjes worden al eeuwenlang verteld. Tijdens het Horrorbos komt de ware aard van de hoofdrolspelers naar boven. Laat je niet misleiden door het onschuldige, dromerige uiterlijk van deze figuren, want tijdens het Horrorbos kom je terecht in een ware nachtmerrie..

Petting Boo!

Verteller Kwadekracht heeft in het geheim gewerkt aan een monsterlijk virus waardoor schattige boerderijdieren gemuteerd zijn tot beestachtige zombies. Boer Rivus probeert tevergeefs zijn kudde onder controle te houden. Wanneer je de bel hoort gaan kun je beter dekking zoeken, want dit schelle geluid lijkt de zombies alleen maar aan te moedigen om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen!

Curse Ahead

Lang geleden in een land ver weg hier vandaan heersten de Vervloekte Piraten over alle zeeën. Door de vloek die op hen rust zijn ze gedoemd tot in de eeuwigheid in het holst van de nacht andere schepen te veroveren. Kwadekracht heeft contact gezocht met een oude vriend, de kapitein van het schip. Op zijn verzoek laten de piraten deze herfst hun ankers zakken in het Horrorbos waar ze hun best zullen doen om het schip te verdedigen. Wie in handen valt van een Vervloekte Piraat, zal het sprookje niet na kunnen vertellen..

Praktische informatie

Openingstijden

18:00 – 22:00 uur

Donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober 2021

Tickets

Entree ticket
Voorverkoop: €18,50

Locatie

Sibbergrubbe 2a
6301 AA, Valkenburg