​Het attractiepark is tijdens de Halloweendagen, elke zaterdag in oktober èn woensdag 20 oktober, geopend van 13.00 – 21.00 uur.

We proberen je elk jaar te verrassen met een andere invulling en ook dit jaar is dit weer gelukt!

Voor jong, jeugd en ouder
Halloween bij Drouwenerzand is geschikt en bedoelt voor het hele gezin! Hieronder leggen we je uit hoe een Halloweendag er (ongeveer) uitziet.

Een Halloweendag is ècht anders dan anders. Het gehele park is in griezelig gezellige en soms misschien beetje enge Halloweensfeer; overal liggen pompoenen, maisstengels, strobalen en Halloween-decoratie (heksjes, skelettten, spookjes etc.).

Op Creepy Carnival staan kraampjes met Halloweenspelletjes (kinderen altijd prijs!), oliebollen en een lekkere popcorn/ suikerspin haal je bij Rotten Candy. Op Creepy Carnival ontvang je met Halloween VIPtickets 2 gratis munten, gratis oliebol en gratis een bakje popcorn of suikerspin. Zonder Vipticket kun je hier natuurlijk ook gebruik van maken, maar dan tegen betaling.

Verkleed naar het park
Kinderen t/m de basisschoolleeftijd mogen tijdens de Halloweendagen verkleed komen. Voor kinderen van 12/13 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vinden we het belangrijk dat het voor onze gasten duidelijk is dat alle griezels die tijdens een Halloweendag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen. We rekenen op jullie begrip.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn de ‘echte enge Halloweengriezels’ alleen op plekken waar je ze bewust moet ‘opzoeken’. Houd je wel van het Halloweensfeertje, maar niet van ‘dat hele enge’ dan ga je daar gewoon niet naartoe. Op deze manier kan iedereen van Halloween genieten!

Activiteiten

Pompoen uithollen

Van 13.00 – 17.00 uur kun je gratis een pompoen uithollen onder deskundige begeleiding (zolang de voorraad strekt).

 

Gewond naar huis

Van 13.00 – 17.00 uur zorgt een enthousiaste groep lotussen er met veel plezier voor dat je ‘gewond’ naar huis gaat.

Schminken

Van 13.00 – 17.00 uur kun je je gratis laten schminken.

 

Creepy Carnival

Van 13.00 – 20.30 uur kun je met je stempelkaart creepy spelletjes op Creepy Carnival spelen èn hier ben je veilig want hier komen geen enge griezels (m.u.v. de Griezelparade, maar dit zal zo’n 5 minuutjes duren tussen 18.05 – 18.20 uur).

 

Heksenhuisje

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd die kennis willen maken met Halloweengriezels. Heb je het goed doorstaan of moet je getroost worden? Bij de uitgang van het heksenhuisje krijg je lekkers uit de s(n)oeppot van de heks!

Praktische informatie

Openingstijden

13:00 uur t/m 21:00 uur
zaterdag 2 oktober 2021
zaterdag 9 oktober 2021
zaterdag 16 oktober 2021
woensdag 20 oktober 2021
zaterdag 23 oktober 2021
zaterdag 30 oktober 2021

Tickets

Dagticket online:
€ 22,50

Locatie

Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen