Van pompoenen uithollen tot creepy carnival. En van enge figuren tot een spectaculaire vuurwerkshow. Liefhebbers van Halloween, jong of oud, kunnen in oktober lekker griezelen in Drouwenerzand Attractiepark.

Sweet Halloween

Sweet Halloween in Drouwenerzand betekent dat er extra activiteiten zijn. Dit is op Halloweendagen van 13.00 tot ca. 17.00 uur. De extra activiteiten zijn echt gericht zijn op kinderen in de basisschoolleeftijd. De entree is niet alleen maar inclusief de extra activiteiten. De Halloweenhuizen én all-in formule horen hier ook bij. En alsof dat nog niet genoeg is kunnen bezoekers aan het eind van de avond ook nog genieten van een spectaculaire vuurwerkshow. Het kan niet op!

Kortom, kijk op de website voor alle informatie.

Halloween bij Drouwenerzand Attractiepark is elke zaterdag in oktober en woensdag 20 oktober van 13.00 – 21.00 uur.

Scary Halloween

Scary Halloween begint om 18.00 uur met een Griezelparade. Vanaf dan wordt het écht eng! De Scare Zone ‘Deranged Campsite’ is voor de echte l(i)efhebbers. Ook Scary Inferno en de Passage bezorgen je de bibbers. Daarnaast zijn er nog 2 gruwelijke Halloweenhuizen en andere leuke activiteiten. De entree is inclusief de extra activiteiten, Halloweenhuizen én all-in formule. En alsof dat nog niet genoeg is kunnen bezoekers aan het eind van de avond ook nog genieten van een spectaculaire vuurwerkshow. Het kan niet op!

Halloween bij Drouwenerzand Attractiepark is elke zaterdag in oktober en woensdag 20 oktober, van 13.00 – 21.00 uur.

Kortom, kijk op de website voor alle informatie.

Drouwenerzand Attractiepark reeds 5 keer de Land van ANWB publiekswaarderingsprijs ‘Leukste uitje van Drenthe’!

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Scary Halloween in Drouwenerzand Attractiepark