Vorig jaar investeerde Bobbejaanland in indrukwekkende decors en prachtige kostuums voor drie nieuwe scarezones om de vijftiende verjaardag van Halloween te vieren. Helaas moesten de deuren door corona vroegtijdig sluiten. “Maar dit jaar zijn we terug – en straffer dan ooit”, stelt Yves Peeters, algemeen directeur van het park. “Diegenen die tijdens deze periode afzakken naar Lichtaart zullen de complete metamorfose ontdekken. Het is voor iedereen een moeilijke periode geweest. Stilaan krijgen we onze vrijheden terug. Daarom hebben we besloten om de geplande investeringen uit te voeren en onze bezoekers te laten genieten van het grootste evenement van het jaar.“

Texas Butcher

Op dit moment wordt er druk gebouwd aan twee nieuwe spookhuizen. De huiveringwekkende ‘Texas Butcher’ organiseert een speciale opendeurdag in Cowboy Town. Deze unieke slager staat bij alle bewoners van het cowboydorp én die ver daarbuiten bekend om z’n lekkere kop en leverpaté. Maar blijft dat zo na een rondleiding achter de schermen?

Corp.

‘CORP.’ is de naam van de tweede halloweenexperience. Deze criminele organisatie houdt zich bezig met een louche handeltje. Zo hebben ze de enige echte Rabidi Porcus in de aanbieding: een GMO-gemodificeerd beest dat tot leven werd gewekt door bio-ingenieurs. Veilingsmeester Valentin laat hem graag aan een bende malafide handelaars zien. Maar is dat wel veilig?

“Het tweede spookhuis is geen klassiek doorloopspookhuis. Het begint met een sterk verhaal en goede acteurs. De ruimtes zijn echt ‘immersive’. Niet alleen door het decor, maar ook door het geluid dat van alle kanten komt.  De bezoekers zullen moeten ontsnappen aan de Rabidi Porcus. Dus de gasten zijn gewaarschuwd! Ze zullen fit moeten zijn om te slagen in deze missie”, vertelt commercieel en creatief directeur Peggy Verelst.  De ervaring zal in totaal zo’n 10 minuten duren.

COVID-veilig

In Bobbejaanland geldt nog steeds de mondmaskerplicht in de wachtrijen en op attracties voor elke bezoeker ouder dan 12 jaar. Voor de horeca en winkels gelden dezelfde regels als in de rest van Vlaanderen.

Een covidtest of vaccinatiebewijs is momenteel niet nodig in Bobbejaanland.  Afhankelijk van de beslissingen van de overheid, kan dat nog veranderen.  De website van Bobbejaanland wordt te allen tijde up to date gehouden, zodat de huidige maatregelen in het park steeds duidelijk zijn.

Data en prijzen Bobbejaanland

Halloween is van 23 oktober tot en met 7 november te bezoeken in Bobbejaanland. De openingsdag is inmiddels al uitverkocht. De nocturnes vinden plaats op 30 en 31 oktober. In november zijn de overige 3 avonden op 3, 5 en 6 november. Het park is dan geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Toegangsprijzen verschillen per datum. Kijk voor meer informatie op de website van het park.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Halloween in Bobbejaanland