Attractiepark Toverland is volop bezig met het opbouwen van de Halloween Nights. Per vandaag zijn loophuis Villa Fiasko en doolhof Dwaalhof voor langere tijd gesloten. Dat betekent dat deze locaties wederom gebruikt gaan worden tijdens Halloween. Het was een lange tijd angstvallig stil rondom het Limburgse attractiepark. Het park zal echter op zeer korte termijn meer informatie naar buiten brengen rondom het evenement.

Er kan dit jaar 13 dagen Halloween gevierd worden in het Limburgse attractiepark. De Halloween Nights vinden plaats op 9, 16, 21 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en 6 november.

Onderstaande foto’s hebben wij ontvangen van gebruiker jesse52, lid van onze Scare Network server op Discord.

Attractiepark Toverland heeft onlangs nog een oproep geplaatst om nieuw personeel te werven. De eerste gesprekken zijn inmiddels al gevoerd. Op 23 september is het tweede moment. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in het duistere en verlaten landhuis Maison de la Magie, het spannendste spookhuis van Toverland.

Medewerkers zonder eigen vervoer kunnen tijdens de Halloween Nights gebruik maken van de Scare Shuttle. Deze pendeldienst haalt de medewerkers op vanuit Station Eindhoven, Station Venlo en Station Helmond en brengt ze na de werkdag ook weer naar deze locaties terug.

Goedkope tickets

Via de supermarkten van Albert Heijn kunnen klanten tickets bestellen voor het Limburgse attractiepark. De tickets zijn geldig tot en met zondag 7 november 2021. Dit betekent dat de tickets ook geldig zijn tijden Halloween Nights. Tickets voor Attractiepark Toverland kosten normaal gesproken €36,-. De prijs via ah.nl/tickets zijn slechts €23,50. Na het bestellen van de tickets hoort er nog wel een reservering gemaakt te worden via de website van het attractiepark.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Halloween Nights en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Attractiepark Toverland laat medewerkers solliciteren in spookhuis