Vanaf 25 september 2021 vervalt de 1,5 meter maatregel. Dit geldt ook voor de Halloween Fright Nights. Het testen voor toegang komt daarmee te vervallen. Deze informatie krijgen mensen te zien die een ticket voor Walibi Holland hebben gekocht.

Maar hoe werkt dit nu precies voor de Haunted Houses, walkthroughs en experiences? De Halloween attracties zijn ook toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs.

Dinner Experience

Voor beide Dinner Experiences hebben bezoekers juist wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit wordt bij de ingang van de experience gecontroleerd.

Horeca

De horeca-locaties op het park zijn geopend voor afhalen. Bezoekers kunnen het afgehaalde eten en drinken dan nuttigen op een van de (overdekte) terrassen. Op deze manier blijft de horeca voor iedereen toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs.

De Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Het park is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Een E-Ticket voor het event kost €36,50.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Halloween Fright Nights 2021: Alle spookhuizen, experiences en walkthroughs